Keşfet

Kocaeli Hediyeleşme

yea4141

Yasaklı
Ad Soyad
Eren
Lise1 e geçtim yeni kuruyorum tankı daha kaya vs. eklemedım bana hertürlü şeyi hediye edebilirsiniz 

Lise1 e geçtim yeni kuruyorum tankı daha kaya vs. eklemedım bana hertürlü şeyi hediye edebilirsiniz 
Merhaba Ahmet ailemize hoş geldin.

Öncelikle yaşıtların dizi, futbol, manita üçlemesinden çıkamazken senin bu hobiye

merak sarmanı yürekten kutluyorum kardeşim.

Tank ölçülerine bakınca oldukça fazla zaman alacak bir serüvene giriyorsun gibi

Eğer yanlız ilgileneceksen yani ailenden kimse bir ucundan tutmayacaksa çok

uğraşacaksın haberin olsun. Biz hepimiz ailemizden ve sosyal yaşantımızdan 

zaman arttırarak hobi ile uğraşıyoruz. Tahminimce sende okuldan sonra zaman

ayırabileceksin. Yani ders çalışman yada dinlenmen gereken zamanlarda bu yüzden,

hayatını şekillendirmeye başladığın resmin ilk fırça darbelerini vurduğun Lise hayatında

bu hobinin senden mümkün olduğunca az zaman çalmasını sağla kardeşim.

Küçük bir nano yada pico ile başla mümkün olduğunca az zaman istesin sistemin.

Senin derslerine konsantre olman lazım. Bunu hiçbir zaman aklından çıkarma.

Her konuda özelden yazabilirsin. Elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Kolay gelsin.

Öncelıkle iyi geceler abi , Yaşıtlarımdan farklı olabılırım futbolla hiç ilgim yok tatlı suda beslemedıgım hayvan kalmadı benım suan akv 80cm kumu var , ps var . Kafa motoru ve arabian dotyback adlı balıgı bır abi ücretsiz olarak bana gönderecek . Kayayı bir abi ücretsiz olarak hediye edecek. Tuz ölçer bi abide refa bişey bişey var tuzu o ölçüyor . Ben kendım 1 balık alıcam clown fish 30 Tl e  işte şelale filtreye felan ihtiyacım var :D ördegim var onu satarım olmadı işte ailemde yardımcı olmuyor bende tek basıma yapıyorum bu ay içinde bitmesını umuyorum . Günde 2 saat rahat bir şekilde akvaryuma vakıt gecırebılırım . Derslerimde çok şükür kötü değil ortalamam genelde 80 takdırı 5 puanla kacırıyorum :D  Bana manevi bakımdan yardımcı olucagınızı umuyorum maneviden kastım bilgi verme manasında tesekkur edıyorum .

Akvaryumu kurunca haberim olsun

Konu görüntüleyen kullanıcılar