Keşfet

KOMPLE DENİZ AKVARYUMU(SATILDI)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaelthas

Yeni Üye
Ad Soyad
Sinan Çelik
Satılan Ürün: Komple Deniz Akvaryumu

Adet : 1

Fiyat : 450 ytl

İli : İstanbul

Açıklama:

85x35x50H ölçülerinde plastik kapaklı kapağında 2 coralstar 10.000k flo 2 tanede philphs daylight var. altında siyah mdf dolabı var.içinde 25x45H sump var. sump biraz küçük çünkü dolabın ortasında destek ayağı var.dolap 2 göz.sump 2 bölmeden oluşuyor.içinde bir miktar bioball biraz mercan kırığı karbon kömürü ve elyaf var. sumpta uzakdoğu malı motorlu protein skimmer var ve gayetde başarılı çalışıyor.gelip görmek isteyen arkadaşlar performansını görecektir. atman ısıtıcı var.atman 104 sirkülasyon pompası var.akvaryumun tabanında red sea reef base kum var.16-17 kg kadar canlı kaya var. 1 adet purple tang bir adet percula clown ve bir adet angel coral beuity var.bir adet snail turbo ve bir adet ghost shrip var. clown la purple tang 1 yıldır bende akvaryum hayatına gayet alışmış durumdalar. ne versen yiyiyorlar. almak isteyen arkadaş içindeki suyla birlikte alsın götürsün. ben bu akvaryumu öyle almıştım zaten. hiç bir canlı veya ürünü tek satmayı düşünmüyorum. hepsine istediğim fiyat 450 ytl.

bir talibi çıkarsa bırakacağım deniz akvaryumculuğunu. Satılmazsa eğer kalsın deyip devam edeceğim.

hayırdır dostum yapma böyle bir şey

Arkadaslar mumkunse Sinan beyin akvaryumuna kimse talip cıkmasın
laugh.gif

valla şimdiden 2 talip çıktı
biggrin.gif
bakalım bakalım.

O kadar merakla yapıyordunuz ki...

Deniz akvaryumunun bir kalesinin daha yıkılmasına üzülüyorum...
sad.gif

Sinan bey devam dimi butun forum olarak baskı yapsak
laugh.gif

i25676_akvaryumum2.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri