Keşfet

Komple Nano Set ( Hediyeleriyle Birlikte)

OceanSpecialty

Yeni Üye
Ad Soyad
Kadir
http://

Büyük tankı faaliyete geçirdiğim için boşa çıkan 40 litrelik nanom malzemeleriyle komple satılıktır.

İÇİNDEKİLER;

-45*28*30h ön kısım tekcam seastar marka cama cam 6 mm akvaryum
-Resun SK_300 askılı nano skimmer ( Sessiz ve güçlü bir cihaz sadece 3,5w elektrik tüketimi var)
-Hydor Theo 50w nano ısıtıcı( çok hassas bir ısıtıcı ve küçük boyutlu olduğu için skimmerın arkasına rahatlıkla saklanabilir şekilde olduğu için göze batan bir durum oluşturmamakta)
-Atman At_102 iç sirkülasyon motoru ( Bu hacim için gayet güzel akıntı sağlıyor)

Tüm malzemeler kutulu garantili ve temiz durumdadır 2013 Aralıktan beri kullanıyorum toplamda 3-4 aylık akvaryum ve malzemelerdir

Ayrıca yanında hediye olarak 2.5 kg kullanılmamış aragonit kum ( tabanda 2cm kalınlık yapıyor)+ yaklaşık 1 kg ufak parça kuru kaya+ 400 gr karbon kömürü ( filtre çorabı içinde nanoda skimmerın arka kısmına asarak kullanılabilir)+ Boyu marka Cam Sileceği+ New Era Marine Pellets yem 120 grlık kutudur, bunların tamamı hediye olarak verilecek.

Komple fiyatı 250 liradır

Klipsli aydınlatma armatürüde mevcut 18 ledli günışığı fakat sadece balık beslenmek istenirse kullanılabilir mercan yapılacaksa yeterli olacağını sanmıyorum balık düşünenler için +50 liraya armatürüde verebilirim.

İletişim için 05449088469 nolu cebimden ulaşabilirsiniz Teslimat Bayrampaşa, Zeytinburnu çevresinden veya belirlenen ortak bir noktada olabilir.

Mrb resun sk 300 protein skimmeri tek satarsaniz talibim.

Komple satis simdilik parca satis düsünmüyorum. sanalpazardan taksitli satis acma sansim var.

siz ankarada niye değilsiniz ya :( iyi satışlar

siz ankarada niye değilsiniz ya :( iyi satışlar
:) Deniz seviyorum ben, şaka biryana Hüseyin bey teşekkür ederim kargolayayım diyicem ama akvaryum için riskli olur yoksa seve seve gönderirdim gerçekten.

deniz sevilmezmi tabi :) evet haklısınız risk büyük yinede teşekkürler

225 lira olarak güncel.

Güncel..

Tek parça satışı başladı;

-45*28*30h ön kısım tekcam seastar marka cama cam 6 mm akvaryum 60 lira

-Resun SK_300 askılı nano skimmer ( Sessiz ve güçlü bir cihaz sadece 3,5w elektrik tüketimi var) 80 lira

-Hydor Theo 50w nano ısıtıcı( çok hassas bir ısıtıcı ve küçük boyutlu olduğu için skimmerın arkasına rahatlıkla saklanabilir şekilde olduğu için göze batan bir durum oluşturmamakta)35 lira

-Atman At_102 iç sirkülasyon motoru ( Bu hacim için gayet güzel akıntı sağlıyor) 25 lira

Tüm malzemeler kutulu garantili ve temiz durumdadır 2013 Aralıktan beri kullanıyorum toplamda 3-4 aylık akvaryum ve malzemelerdir

2.5 kg kullanılmamış aragonit kum ( tabanda 2cm kalınlık yapıyor)10lira+ yaklaşık 1 kg ufak parça kuru kaya 10 lira + 400 gr karbon kömürü ( filtre çorabı içinde nanoda skimmerın arka kısmına asarak kullanılabilir)5 lira+ Boyu marka Cam Sileceği 10 lira+ New Era Marine Pellets yem 120 grlık kutudur 20 lira , yukardaki ana ekipmanların tamamını alana bunların hepsi hediye olarak verilecek.

Komple fiyatı 200 liradır

Klipsli aydınlatma armatürüde mevcut 18 ledli günışığı fakat sadece balık beslenmek istenirse kullanılabilir mercan yapılacaksa yeterli olacağını sanmıyorum balık düşünenler için +50 liraya armatürüde verebilirim.

İletişim için 05449088469 nolu cebimden ulaşabilirsiniz Teslimat Bayrampaşa, Zeytinburnu çevresinden veya belirlenen ortak bir noktada olabilir.

tüm malzemeler güncel birden fazla alimda pazarlik payi vardir .

Hediyeleriyle birlikte komple 200 lira olarak günceldir pazarlik payi yoktur.

Tek parça satışı başladı;

-45*28*30h ön kısım tekcam seastar marka cama cam 6 mm akvaryum 60 lira SATILDI

-Resun SK_300 askılı nano skimmer ( Sessiz ve güçlü bir cihaz sadece 3,5w elektrik tüketimi var) 75 LİRA GÜNCEL

-Hydor Theo 50w nano ısıtıcı( çok hassas bir ısıtıcı ve küçük boyutlu olduğu için skimmerın arkasına rahatlıkla saklanabilir şekilde olduğu için göze batan bir durum oluşturmamakta)35 lira SATILDI

-Atman At_102 iç sirkülasyon motoru ( Bu hacim için gayet güzel akıntı sağlıyor) 25 lira GÜNCEL

2.5 kg kullanılmamış aragonit kum ( tabanda 2cm kalınlık yapıyor)10lira SATILDI+ yaklaşık 1 kg ufak parça kuru kaya 10 lira + 400 gr karbon kömürü ( filtre çorabı içinde nanoda skimmerın arka kısmına asarak kullanılabilir)5 lira+ Boyu marka Cam Sileceği 10 lira SATILDI+ New Era Marine Pellets yem 120 grlık kutudur 20 lira , yukardaki ana ekipmanların tamamını alana bunların hepsi hediye olarak verilecek.

Klipsli aydınlatma armatürüde mevcut 18 ledli günışığı fakat sadece balık beslenmek istenirse kullanılabilir mercan yapılacaksa yeterli olacağını sanmıyorum balık düşünenler için +50 liraya armatürüde verebilirim.SATILDI

Verilen ürünlerin yanına satıldı olarak belirttim diğerleri günceldir.

PS yi aldım arkadaşlar bilginize..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Konu görüntüleyen kullanıcılar