Kurshunasker
Yeni Üye
- Ad Soyad
- Ümit KÖSE
Komple Sistemi Satışa Çıkardım.
1. 44x44x38(h) ebatlarında 6 mm kalınlığında camdan imal edilmiş cama cam akvaryum. Arkası siyaha boyanmıştır. Beyaz mobilyalıdır. (Sump yoktur.)
2. Zetlight 1702 uzaktan kumandalı dört aşamalı led aydınlatma.
3. Resun Sk-300 Protein skimmer.
4. Sun Sun marka şelale filtre (surface skimmer). Yüzeyde oluşabilecek tabaka için kullandım.
5. 100 watt ıstıcı
6. Jebao wp-10 dalga motoru. (Kontrol ünitesi arıza yapınca sıfırı ile yeni değiştirdim)
7. Yeteri miktarda ince argonit kum.
8. İçine yetecek kadar 4-5 parça seramik kaya.
9. Mıknatıslı Cam sileceği.
10.Kepçe.
11. Bir çift siyah palyaço balığı. Renkleri tam oturmuş vaziyettedir.
12. Bir adet porselen yengeci.
13. 2-3 adet conch.
13. İki adet mix zoa. (kaç kafası var diye sormayın epey var)
14. Bir adet polip kayası. (yeşil)
15. 7-8 kök xenia
16. Ufak iki kafadan oluşan küçük bir torch.
17. Yaz başında denizden yakaladığım 5-6 yerli kaplan teke. Su adaptasyonu süresine akvaryumda tutmuştum. Sonradan çıkarmaya kıyamadım. 4 tanesi yumurtalı vaziyette geziyor.
Liste yukarıda belirttiğim gibidir. Bunun dışında görünen veya görünmeyen bir canlı veya malzeme verilmeyecektir. Satma sebebin gelince bende bir tatlı ve bir tuzlu su tankı daha mevcut. Kısacası tank fazlalığı var. Toplam olarak tüm sisteme 850 Tl istiyorum. Bu salı gününe kadar alınacak olunursa 400 Tl si alacağım bir malzeme karşılığı kredi kartına 9 taksit yapılır ve geri kalan nakit alınır. İl dışına gönderim söz konusu değildir. İletişim Ümit 0-505-4783700 Watsap dan resim atarım. Malzemelerin tamamı çalışır ve sağlam ayrıca temiz durumdadır.
1. 44x44x38(h) ebatlarında 6 mm kalınlığında camdan imal edilmiş cama cam akvaryum. Arkası siyaha boyanmıştır. Beyaz mobilyalıdır. (Sump yoktur.)
2. Zetlight 1702 uzaktan kumandalı dört aşamalı led aydınlatma.
3. Resun Sk-300 Protein skimmer.
4. Sun Sun marka şelale filtre (surface skimmer). Yüzeyde oluşabilecek tabaka için kullandım.
5. 100 watt ıstıcı
6. Jebao wp-10 dalga motoru. (Kontrol ünitesi arıza yapınca sıfırı ile yeni değiştirdim)
7. Yeteri miktarda ince argonit kum.
8. İçine yetecek kadar 4-5 parça seramik kaya.
9. Mıknatıslı Cam sileceği.
10.Kepçe.
11. Bir çift siyah palyaço balığı. Renkleri tam oturmuş vaziyettedir.
12. Bir adet porselen yengeci.
13. 2-3 adet conch.
13. İki adet mix zoa. (kaç kafası var diye sormayın epey var)
14. Bir adet polip kayası. (yeşil)
15. 7-8 kök xenia
16. Ufak iki kafadan oluşan küçük bir torch.
17. Yaz başında denizden yakaladığım 5-6 yerli kaplan teke. Su adaptasyonu süresine akvaryumda tutmuştum. Sonradan çıkarmaya kıyamadım. 4 tanesi yumurtalı vaziyette geziyor.
Liste yukarıda belirttiğim gibidir. Bunun dışında görünen veya görünmeyen bir canlı veya malzeme verilmeyecektir. Satma sebebin gelince bende bir tatlı ve bir tuzlu su tankı daha mevcut. Kısacası tank fazlalığı var. Toplam olarak tüm sisteme 850 Tl istiyorum. Bu salı gününe kadar alınacak olunursa 400 Tl si alacağım bir malzeme karşılığı kredi kartına 9 taksit yapılır ve geri kalan nakit alınır. İl dışına gönderim söz konusu değildir. İletişim Ümit 0-505-4783700 Watsap dan resim atarım. Malzemelerin tamamı çalışır ve sağlam ayrıca temiz durumdadır.
Moderatör tarafında düzenlendi: