Keşfet

Komple Nano Sistem

Kurshunasker

Yeni Üye
Ad Soyad
Ümit KÖSE
Komple Sistemi Satışa Çıkardım.

1. 44x44x38(h) ebatlarında 6 mm kalınlığında camdan imal edilmiş cama cam akvaryum. Arkası siyaha boyanmıştır. Beyaz mobilyalıdır. (Sump yoktur.)

2. Zetlight 1702 uzaktan kumandalı dört aşamalı led aydınlatma.

3. Resun Sk-300 Protein skimmer.

4. Sun Sun marka şelale filtre (surface skimmer). Yüzeyde oluşabilecek tabaka için kullandım.

5. 100 watt ıstıcı

6. Jebao wp-10 dalga motoru. (Kontrol ünitesi arıza yapınca sıfırı ile yeni değiştirdim)

7. Yeteri miktarda ince argonit kum.

8. İçine yetecek kadar 4-5 parça seramik kaya.

9. Mıknatıslı Cam sileceği.

10.Kepçe.

11. Bir çift siyah palyaço balığı. Renkleri tam oturmuş vaziyettedir.

12. Bir adet porselen yengeci.

13. 2-3 adet conch.

13. İki adet mix zoa. (kaç kafası var diye sormayın epey var)

14. Bir adet polip kayası. (yeşil)

15. 7-8 kök xenia

16. Ufak iki kafadan oluşan küçük bir torch.

17. Yaz başında denizden yakaladığım 5-6 yerli kaplan teke. Su adaptasyonu süresine akvaryumda tutmuştum. Sonradan çıkarmaya kıyamadım. 4 tanesi yumurtalı vaziyette geziyor. :)

Liste yukarıda belirttiğim gibidir. Bunun dışında görünen veya görünmeyen bir canlı veya malzeme verilmeyecektir. Satma sebebin gelince bende bir tatlı ve bir tuzlu su tankı daha mevcut. Kısacası tank fazlalığı var. Toplam olarak tüm sisteme 850 Tl istiyorum. Bu salı gününe kadar alınacak olunursa 400 Tl si alacağım bir malzeme karşılığı kredi kartına 9 taksit yapılır ve geri kalan nakit alınır. İl dışına gönderim söz konusu değildir. İletişim Ümit 0-505-4783700 Watsap dan resim atarım. Malzemelerin tamamı çalışır ve sağlam ayrıca temiz durumdadır. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
GÜNCEL

GÜNCEL. AY SONUNA KADAR TOPLU SATIŞ OLMAZSA CANLILAR ÖNCE OLMAK ÜZERE PARÇA SATIŞ BAŞLAYACAKTIR.

AY SONUNA KADAR KOMPLE SATILIK SATIŞ GERÇEKLEŞMEDİĞİ TAKTİRDE PARÇA SATIŞA GEÇİLECEKTİR. GÜNCEL.

güncel

Ümit bey parça satış yapıldığında zetlight için beni ilk sıraya yazarsanız sevinirim...

Koray bey parça satışta aydınlatmayı ilk size hatırlatacağım.

Ümit bey merhaba

parça satışa başlarsanız bende Resun SK300 ile ilgilenmek isterim.

SON KEZ GÜNCEL HAFTA SONUNDAN İTİBAREN PARÇA SATIŞA BAŞLANACAKTIR. ÖNCE CANLILARDAN BAŞLANACAKTIR.

Jebao wp 10 a talibim bende

1. 44x44x38(h) ebatlarında 6 mm kalınlığında camdan imal edilmiş cama cam akvaryum. Arkası siyaha boyanmıştır. Beyaz mobilyalıdır. ---------   150 Tl

2. Zetlight 1702 uzaktan kumandalı dört aşamalı led aydınlatma.------ 200 Tl kargo bana ait ( Osman beye şimdilik rezerve)

3. Resun Sk-300 Protein skimmer.-------- 80 Tl.

4. Sun Sun marka şelale filtre (surface skimmer). Yüzeyde oluşabilecek tabaka için kullandım. ------- 15 Tl.

5. 100 watt ıstıcı------ 10 Tl. (satıldı)

6. Jebao wp-10 dalga motoru. (Kontrol ünitesi arıza yapınca sıfırı ile yeni değiştirdim)----- 125 Tl.

7. Yeteri miktarda ince argonit kum.----------- Kum ve kaya 50 Tl.

8. İçine yetecek kadar 4-5 parça seramik kaya.-------- Kum ve kaya 50 Tl.

9. Mıknatıslı Cam sileceği.------- Toplu malzeme ve canlı alımında hediye

10.Kepçe.---------- Toplu malzeme ve canlı alımında hediye

11. Bir çift siyah palyaço balığı. Renkleri tam oturmuş vaziyettedir.

12. Bir adet porselen yengeci.

13. 2-3 adet conch.

15. 7-8 kök xenia

16. Ufak iki kafadan oluşan küçük bir torch.

18. Küçük boy leather.

17. Yaz başında denizden yakaladığım 5-6 yerli kaplan teke. Su adaptasyonu süresine akvaryumda tutmuştum. Sonradan çıkarmaya kıyamadım. 4 tanesi yumurtalı vaziyette geziyor.  :)

11.nci madde ve sonrasında yazılı olan canlılar sistemin boşaltılması amacıyla sadece toplu olarak 300 Tl. dir İl dışına gönderim yoktur. 

Aydınlatma için Osman bey vazgeçti. Tekrar güncel.

Ümit bey akvaryumun resımlerını alabılırmıyım acaba akvaryum ıle ılgılenıyorum .....

Umit  beyin akvaryumu benim ofiste aktif bende satıyorum  büyük kiricam

Aciklamadiki  tank aydınlatma wp 10 dalga motoru  skimmer ve şelale filtre duruyor fiyat 600 tl  05417920499   whatsup  dan tes atabilirim

1. 44x44x38(h) ebatlarında 6 mm kalınlığında camdan imal edilmiş cama cam akvaryum. Arkası siyaha boyanmıştır. Beyaz mobilyalıdır. ---------

2. Zetlight 1702 uzaktan kumandalı dört aşamalı led aydınlatma.--

3. Resun Sk-300 Protein skimmer.--

4. Sun Sun marka şelale filtre (surface skimmer). Yüzeyde oluşabilecek tabaka için kullandım. --

5. Jebao wp-10 dalga motoru. (Kontrol ünitesi arıza yapınca sıfırı ile yeni değiştirdim)--

6 Yeteri miktarda ince argonit kum.----------- 

7 . İçine yetecek kadar 2   parça  kaya.--------
BU SEKİLDE TOPLAM FİYAR 600 TL DİR Ümit bey bıraktı ben yardımcı olurum almak isteyene

7. Yeteri miktarda ince argonit kum.----------- Kum ve kaya 50 Tl.

8. İçine yetecek kadar 4-5 parça seramik kaya.-------- Kum ve kaya 50 Tl.

9. Mıknatıslı Cam sileceği.------- Toplu malzeme ve canlı alımında hediye

10. Kepçe.---------- Toplu malzeme ve canlı alımında hediye

13. 2 - 3 adet conch.

15. 7-8 kök xenia
Ümit Bey ilan hala aktif ise bu yukarıda alıntı yaptıklarımın hepsine talibim bende İzmitteyim sizde yakınsanız elden alabilirim

Konu görüntüleyen kullanıcılar