Keşfet

Komple Satılık Akvaryum

vbaykut

Yeni Üye
Ad Soyad
Volkan Baykut
Merhaba, bu işten sıkıldığım ve daha fazla para harcamak istemediğim için bırakıyorum artık.

120 litrelik standart akvaryumda (yaklaşık 4 aydır kurulu) 30kg civarı canlı kaya ve 20 kg canlı kum bulunmakta. Giesemann 39watt T5 (modül tip armatür) üstünde 2 aktinik biri ati diğeri giesemann.

aquabee 1000 up motor. macro 1100 ps. Lİfe tech 1200 dış filtre.

canlı olarak da 2 spotted cardinal ve 1 ocallaris var hepsi küçük boy.

Ayrıca open brain(sarı), candy cane(yeşil-kahve), 3 koloni polip, 2 tubipora musica(organ pipe), 1 tüp kurdu ve 2 tane red reef hermit bulumakta. Hatırlamadığım ufek tefek canlılar da var ayrıca büyük bir koloni xenia var(xenia satılık değil-isteyene verebilirim çünkü ben de Selim'den almıştım)

Hem canlı hem malzeme ilanını birlikte veriyorum çünkü canlılar satılmadan malzemeleri satmayacağım. Akvaryum çalışır durumda ve bakımlıdır.

Fiyat belirlemedim isteyenler gelip görüp fiyat teklif edebilirler. Fiyat konusunda aç gözlü değilim isteğim hepsinin bir an önce elimden çıkması ve eğer yeni kuran bir arkadaşa da faydam dokunucaksa sevinirim.

Fotoğraf biraz sıkıntılı çünkü makinem iyi değil ve çektiğim her fotoğraf aşırı mavi çıkıyor.

Hem forumu hem maili takip ediyor olucam.

İsmim Volkan Baykut

telefon 0536 824 14 42

mail vbaykut@gmail.com

ANKARA/KONUTKENT

görmek istiyorum?

slm eğer ayrı ayrı satacak olursan canlı kum ve kayalara bide testlere talibim

Gösterdigin ilgiden dolayı tesekkur ediyorum.Xenialar akvaryumum da mukemmel durdu tekrar tesekkurler.

Bülent Bey özel mesaj attım.

Kayalar satılmıştır.

İlan günceldir.

Gördüğüm her "satılık akvaryum" ilanında bir kale daha düştü diyorum

:(

Merak etmeyin satılanları elbet yeni kuran birileri alıyor.

Şu anda deniz akvaryumu kurulum sayısı satılanların onlarca katı üstündedir. Ama hala bilinçsizlik,dolandırıcılık,cahilliğin önüne tam olarak geçilemedi ne yazıkki.

Millet aldığı canlıyı 3-5 sene yaşatabilseydi piyasa kalırmıydı... :(

Tubipora musica 60YTL

Tubipora frag 30 YTL

Open Brain Yellow 50 YTL

3 parça polip tanesi 50 YTL

20 kg canlı kum 140YTL

2 adet spotted cardinal 50 YTL

Geiseman 39W T5 ati akrilik flo(reflektörsüz) 230YTL (4 ay Kullanıldı)

Aquabee 1000 up 50YTL (2 Ay kullanıldı)

Mercanların hepsini alana 1 adet red dwarf hermit hediye

Kumu alana kumla aynı marka deniz suyu hediye

Herpsini alana Macro PS hediye

güncel.

Mercanlar satılmıştır. Canlı kum balıklar ve malzemeler kaldı.

güncel.

Aquabee 1000 up a talibim ama istanbula kargosu nasıl olur?

Gördüğüm her "satılık akvaryum" ilanında bir kale daha düştü diyorum

:(
yanlız bende bir ara 150 lt akvaryumumu ölü fiyata bozdum. çünkü işten ayrılmıştım, sektörde kötü durumdaydı ve akvaryumun harcamaları çok yüksek olmasada gözüme batıyordu. bence deniz akvaryumculuğu finansal yönden önemli bir aktivite. akvaryuma ayda 100-200 ytl ayıramıyorsa bir hobici, bu işe hiç girmemeli, çünkü elektrikti, suydu, tuzdu, katkıydı, belki alınmış bir canlıydı, bu kadar para gidiyor her ay.

Moderatör tarafında düzenlendi:
İstanbula ancak Ankara'dan alıcı çıkmassa gönderirim. Teşekkürler

PS ve balıklar satılmıştır

İlan günceldir.

Konu görüntüleyen kullanıcılar