Keşfet

Komple Satılık - Canlı Kaya Pink Bubble Anemone Goniopora Ve Malzemeler

comandon

Yeni Üye
Ad Soyad
Emre Dönmezer
Selamlar, evlilik ve taşınma nedeniyle akvaryumumu bozuyorum. Son kalan parçalar. İletişim Ö.M Yer Ataşehir İstanbul

Büyük canlı kaya 60*20 ölçülerindedir.

Üzerinde pink bubble anemon ve ricordea vardır.

Tamamen coralin alg kaplıdır. Anemon kayadan ayrılmadığı için hepsi bir satılacaktır.

Fiyat 250 TL.

Goniopora -- 80 TL

3 adet conch canlıları alana hediyedir.

Son kalan canlılar bunlardır. Canlılar satıldıktan sonra, aşağıda yazılı malzeme satışına geçilecektir.

Akvaryum 65*40*40h ölçülerinde ön cam ex. clear tabandan sumpa iniş içten köşeden taşırma sump ı sehbası ve kumu dahil hepsi 250 TL

Bubble magus curve 7 Cihaz 1 yıllıktır.  -----  300 TL

Jebao RW 4 -- 5-6 aylıktır.  ----- 100 TL

Newa Jet 1700 kafa motoru 5-6 aylık  ----- 90 - TL

Polyp lab reef roids %90 oranında dolu -----  40- TL

Polyp Lab one katkı %50 oranında dolu  ----- 25 - TL

Coral x color x %60 dolu ----- 20 TL

Salifert KH Test SKT. 04.2017 %50 den fazla doludur. Salifert Nitrat Test % 70 doludur. SKT aldığımda yazmıyordu. Forumdan bir arkadaştan hiç kullanılmamış olarak almıştım. Salifert Ammonia Test %90 Doludur ancak 1 ml lik şırıngası eksik SKT aldığımda yazmıyordu. Forumdan bir arkadaştan hiç kullanılmamış olarak almıştım. Bu üç test  ---- 60 TL

Elos PH test %80 doludur. SKT - Gen 2013 yazıyordu 6 ay önce forumdan bir arkadaştan aldım. Elos Fosfat Test %80 doludur. SKT - Gen 2013 yazıyordu 6 ay önce forumdan bir arkadaştan aldım. Birinin test tüpü eksik ancak biri diğeri için kullanılabilir. Bu iki test 60 TL

Tropic Marin Calcium test %70 Doludur. SKT. 12.2014 yazıyor. ---- 20 TL

Reeflowers PH Buffer 500 ml. %95 dolu ve KH blend %70 dolu, Corallin Accelator %50 dolu ----- Belli bir meblağ üzeri alışveriş yapana hediye edilecektir.

Armatür ve ısıtıcı rezervedir.

aoLdPQ.jpg

YvDq3Z.jpg

8lMPm7.jpg

Güncel. Canlıların hepsini alana güzel bir indirim yapacağım.

Kaya ve üzerindekiler 250 alana gonioporayı da hediye edeceğim

Güncel

Konu görüntüleyen kullanıcılar