atlantisyldz
Yeni Üye
- Ad Soyad
- Murat Yıldız
Özel sorunlardan dolayı şehir dışı taşınma durumum var.Henüz net olmasada ihtimal var oldukça akvaryum sıkıntısı baş gösterecek bu kesin.Bu yüzden akvaryum ve canlılarımı komple satmak istiyorum.
Yanlız kesinlikle ve kesinlikle ayrı ayrı satmayacağımdan bu tip tekliflerin gelmemesini önemle rica ediyorum.
Yaklaşık 2 yıllık bir akvaryum olup,120*65*60(h)ölçülerinde ana tank ve 100*50*50 ölçülerinde 4 hazneli sumphtan oluşmaktadır.Galvaniz profil üzerindedir,Ben kendim kaplamıştım çıplak durmasın diye,isteyen sehpa yada mobilya denilirse onuda alabilir.
Üzerinde 8*39 w armatür,Nac5 ps,aquabee 3000 geridönüş,jvp200 dalga motoru,fluval 300w digital ısıtıcı,köpekbalığı şeklinde bir UV,2-3 cm canlı kum,30 kgsi şekilli vs seramik kaya(6-7 parça sanırım),toplamda 100 kg üzeri canlı kaya,sumphta kürlenmiş canlı kayalar ve bazı alg çeşitleri,
1 adet xl yellow tang,1 adet xxl sailfin tang,2 adet black tomato clovn eş,2 adet true percula eş,1 adet algeater goby,500 kafa üzeri yeşil ve kahverengi çeşitli buton polipler,zoalar,40-50 kafa çeşitli mashroomlar,3 adet ricordea yuma,1 öbek halinde çikolata leather,1 adet dört dallı finger leather,biri büyük 2 adet mantar leader,4 kafalı oldukça büyük frogspawn,7 kafalı torch,15 cm çapında kayasında galaxea coral,
Akvaryumuma hediye gelmiş olan 7 kafalı bir candy cane,xenia,pavona vs. Onlarca minare snail çeşidi,onlarca akvaryumda üremeye devam eden teguila snail kolonisi,5-6 adet sanırım conch,2 adet kırmızı denizyıldızı,13-14 adet perculaların host edindiği domates anemonları,7-8 adet teke karidesi.
Yanlış anlaşılma olmasın ben yerli canlılarıda listeye yazınca bunlarıda satıyor denmesin.İçindekiler bilinsin diye yazıyorum onlara 1 lira fiyat konulmadığı aşağıda toplu fiyatı görünce anlayacaksınız.
Kabataslak hesabıma göre 3 kademeye böldüm sistemi:
-Akvaryum+sumph+Armatür:1000 lira
-Kayalar+Ps+Motorlar+Isıtıcı vs:1000 lira
-Canlılar:1000 lira
Toplamda sadece 3000 lira.Daha hesaplısı şu olurmu diyene ücretsiz gelsin alsın gitsin evden.Suyunuda almak isterse kiş bir adet 200 litrelik plastik varilde hediye.
Bunların dışında evimin üst katında 2 parça profilli birisi 3 katlı diğeri 2 katlı set vardır akvaryumu satın alan kişi dilerse ücretsiz onlarıda alabilir.
Yanında ufak tefek hediyelerde olacaktır illaki.
TELEFON:05344390707
YER:İZMİR_GÜZELBAHÇE
NAKLİYE VS KARIŞMAM ANCAK EVDE YARDIM EDERİM
ÖNCELİK CEPTEN ULAŞANADIR KUSURA BAKMAYIN LÜTFEN,
İLANDAKİ FİYAT MAXİMUM 10 NİSANA KADAR GEÇERLİDİR
Moderatör tarafında düzenlendi: