Keşfet

Komple Satilik Resif Acil

atlantisyldz

Yeni Üye
Ad Soyad
Murat Yıldız
resim1xx.JPG

resim2xx.JPG

resim3xx.JPG

Özel sorunlardan dolayı şehir dışı taşınma durumum var.Henüz net olmasada ihtimal var oldukça akvaryum sıkıntısı baş gösterecek bu kesin.Bu yüzden akvaryum ve canlılarımı komple satmak istiyorum.

Yanlız kesinlikle ve kesinlikle ayrı ayrı satmayacağımdan bu tip tekliflerin gelmemesini önemle rica ediyorum.

Yaklaşık 2 yıllık bir akvaryum olup,120*65*60(h)ölçülerinde ana tank ve 100*50*50 ölçülerinde 4 hazneli sumphtan oluşmaktadır.Galvaniz profil üzerindedir,Ben kendim kaplamıştım çıplak durmasın diye,isteyen sehpa yada mobilya denilirse onuda alabilir.

Üzerinde 8*39 w armatür,Nac5 ps,aquabee 3000 geridönüş,jvp200 dalga motoru,fluval 300w digital ısıtıcı,köpekbalığı şeklinde bir UV,2-3 cm canlı kum,30 kgsi şekilli vs seramik kaya(6-7 parça sanırım),toplamda 100 kg üzeri canlı kaya,sumphta kürlenmiş canlı kayalar ve bazı alg çeşitleri,

1 adet xl yellow tang,1 adet xxl sailfin tang,2 adet black tomato clovn eş,2 adet true percula eş,1 adet algeater goby,500 kafa üzeri yeşil ve kahverengi çeşitli buton polipler,zoalar,40-50 kafa çeşitli mashroomlar,3 adet ricordea yuma,1 öbek halinde çikolata leather,1 adet dört dallı finger leather,biri büyük 2 adet mantar leader,4 kafalı oldukça büyük frogspawn,7 kafalı torch,15 cm çapında kayasında galaxea coral,

Akvaryumuma hediye gelmiş olan 7 kafalı bir candy cane,xenia,pavona vs. Onlarca minare snail çeşidi,onlarca akvaryumda üremeye devam eden teguila snail kolonisi,5-6 adet sanırım conch,2 adet kırmızı denizyıldızı,13-14 adet perculaların host edindiği domates anemonları,7-8 adet teke karidesi.

Yanlış anlaşılma olmasın ben yerli canlılarıda listeye yazınca bunlarıda satıyor denmesin.İçindekiler bilinsin diye yazıyorum onlara 1 lira fiyat konulmadığı aşağıda toplu fiyatı görünce anlayacaksınız.

Kabataslak hesabıma göre 3 kademeye böldüm sistemi:

-Akvaryum+sumph+Armatür:1000 lira

-Kayalar+Ps+Motorlar+Isıtıcı vs:1000 lira

-Canlılar:1000 lira

Toplamda sadece 3000 lira.Daha hesaplısı şu olurmu diyene ücretsiz gelsin alsın gitsin evden.Suyunuda almak isterse kiş bir adet 200 litrelik plastik varilde hediye.

Bunların dışında evimin üst katında 2 parça profilli birisi 3 katlı diğeri 2 katlı set vardır akvaryumu satın alan kişi dilerse ücretsiz onlarıda alabilir.

Yanında ufak tefek hediyelerde olacaktır illaki.

TELEFON:05344390707

YER:İZMİR_GÜZELBAHÇE

NAKLİYE VS KARIŞMAM ANCAK EVDE YARDIM EDERİM

ÖNCELİK CEPTEN ULAŞANADIR KUSURA BAKMAYIN LÜTFEN,

İLANDAKİ FİYAT MAXİMUM 10 NİSANA KADAR GEÇERLİDİR

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu arada bir arkadaş cebime mesajla armatürü sormuş,armatürün her iki florasanı ayrı yakılabiliyor yani 4 düğmeli.Ayrıca ben gece ışık vermesi için armatüre silikonlu şeritled ile her iki kenarada 1er metrelik ilave yaptım,oda ayrı yanıyor.Geneli ati olmak üzere içerisinde 3 beyaz,4 mavi,1 pembe florasan vardır.

Akvaryumu kurmama sebep olan kırmızı deniz yıldızlarınızı almak isterdim ama tek tek satmayacağınızı yazmışsınız.Keşke tek tek satsaydınız.

Maalesef tek satmak gibi bir düşüncem yok,ayrıca deniz yıldızı ve diğer yerel türlere bedel koyulmamıştır.Onlara sistemi alana bir nevi hediyedir.

Güncel

Ben gidip, gordum tankı. Oturmus eski bir sistem.  Tavsiye ederim. 

Eyvallah Hakan hocam.Fiyatta aşır5ımı aşırı cazip.Kabataslak hesapladığında sadece balıklar 500 lira.Canlılar minimum 1500-2000 lira,kayalar ki 30 kilosu seramik kaya 1000-1500 lira,armatür 400 lira nerde bunun akvaryumu sumphu,motor aksamı,ps vesairesi  ben sadece 3000 lira yazdımki bir kişiye komple gitsin sistem bozulmasın ama ne arayan var ne soran. :(

İzmir'den olmak şartıyla ve gurup olarak satılması durumunda fiyatlandırma aşağıdaki gibidir.Kargo yada otobüsle uğraşamayacağımdan dolayıdır arkadaşlar.

Balıklar,snailler vs:500 lira

1 xxl sailfin tang

1  büyük yellow tang

1 çift percula

2 çift black tomato clown

1 algeater goby

Snailler vs

Mercan vs : 1500 lira

30x40 civarı kayada tamamına yakını 400+kafa polip kaplı,25+kafa kırmızı mashrom,ve tepe kısmında çikolata leadher yumağı :500 lira

7 adet,yumruk büyüklüğü öbekler halinde kayalarında polipler tanesi 50 liradan:350 lira

Bir kayada küçük mantar leader ve yanında finger leader+ayrı bir kayada yumruk büyüklüğü kafalı leader:100 Lira

6-7 kafalı torch coral:80 lira

4 büyük kafalı açınca yaklaşık 15*15 alan kaplayan frogspavn coral:150 lira

1 kaya üzerinde 8-9 adet mashrom çay tabağı büyüklüğü açarlar:100 lira

15*10 civarı ölçülerde galaxea coral:150 lira

Küçük fraglardan oluşan,mashrom(5-6 adet),polipler,zoalar(3-4 adet),xenia,candycane, vs:150 lira

Ayrıca alıcı isterse domatesleride alabilir.Ücretsiz.

Kayalar:700 lira

Yaklaşık 30 kilosu oldukça güzel köprü vs yapılabilir durumda şekilli seramik kaya,kalanı normal canlı kaya 100 kg civarı

Sumphtada canlanmış 15-20 kg ve 1-2 kilo kadarda fraga uygun küçük kayalar mevcutr onlarda hariçten alana ücretsiz.

Akvaryum+sumph+ sehpası:300 lira

120*65*60 akvaryum+100*50*50 4 bölmeli sumph+galvanizden profil(kendim mobilya kapladım beğenmeyen sadece demiri kullanır)

Armatür:250 lira

8*39 t5 florasan sistemli armatürdür,markasını bilmiyorum.İçinde kullanılmakta olan florasanlarda dahil.

Diğer aparatlar:400 lira

BM nac5+newjet geridönüş+köpekbalığı UV+jvp200 dalga motoru+Fluval 300w digital+refraktometre+derece

Önce canlılar ve kayalar satılacaktır.

Murat hocam ilanınızda halen geçerli olan canlı veya malzeme varmı acaba?

Maalesef ilanda satışta bir şey kalmadı adaş.Daha doğrusu ben bu hobiden kopamayacağı belli olan biriyim ki bu bir kezde kendi kendine ortaya çıktı.Tüm canlılar satıldı yada hediye edildi.Normal yerli kayalarda aynı şekilde satıldı yada dağıtıldı.

İlanın ilk gününden beri ayırtılan armatür son aşamada rezerve iptali yaşadı,Koca tanka ve sumpha 250 lira yazdım sırf satılsın,birine faydası olsun diye ilgilenen çıkmadı. Tanesi 30-40 liradan forumda seramik kayalar satıştayken ben 18 adet seramik kayaya 250 lira istedim ki tanesi hesaba vurulunca 13 küsüre gelir onlarada bakan olmadı,bakanlardandan bazılarıda abes öneriler sunmaktan ileri gitmediler.200 liralık geri dönüşe,iki adet dalgamotoruna,nac5 e ıvıra zıvıra koyduğum para zaten komediyken pazarlıktan öteye geçmeyecek teklifler aldım.

Elimde kalan malzemeler,akvaryum+sumph,armatür,geridönüş,dalgamotorları,seramikkayalar al sana hobiye devam için gerekli malzemeler. :)

Dolayısıyla o rakamlara satmaktansa nasıl olsa kopamayacağım hobime rezerve ayırmak daha mantıklı bir karar oldu.Satış iptal.

Konu kilitlenebilir.

Dogru karar vermıssın hocam hayırlısı olsun. Taşınmasını hallettin mi sıkıntı yok demektir.

Konu görüntüleyen kullanıcılar