Keşfet

Komple Tuzlu Su Malzemeleri

qalibre

Yeni Üye
Ad Soyad
Murat DEMİR
Arkadaşlar yanlızca Ankara içi elden teslim komple veya parça parça satılık tuzlu su malzemeleri mevcut fiyatlar çok cazip yeni kurulum yapacak arkadaşlara duyrulur

100*60*50h mobilya giydirmeli demir profilli sumplu tank üst kapağıda mevcut (tank temiz ve sağlamdır fiyatının ucuzluğuna aldanmayın. 6-7 aylık tank takriben watsaptan mesaj atarım aynısını 750-1000 TL den aşağı yaptıramazsınız) 350 TL   

Turboflotor 3000 Blue protein skimmer 100 TL skimmer olarak pek tercih edilmiyor ancak motorunu samptan su basmak için kullanabilirsiniz böyle dediğime bakmayın isteyen skimmer olarak kullanabilir gayet iyi çalışır durumdadır  bu fiyata motorunu bile alamazsınız  

Refaktör metre tuz ölçer atc özellikli 50 TL ben 120 TL ye almıştım.

grotek abc m katkılar yarıdan fazlaları dolu ben yarı fiyatına vereceğim açarız extreme akvaryumdan bakarız birlikte yarı fiyatı neyse üç aşağı beş yukarı anlaşırız. 

kh yükseltici katkı aynı şekilde yarı fiyatına verilecek.

tuz karıştırmaya falan yarayacak dalga motorları 10 liradan vereceğim tanesini iki adet var

vb. ürünler mevcut arkadaşlar telefondan ulaşınız ihtiyacınız olursa gerçekten hobici dostu fiyatlar. Saygılar sunarım. Hayırlı hobiler herkeze

Bu arada tuzlu su işini tam manasıyla çözüp adam akıllı bi kurulum yapamadığım için bırakıyorum. discus a devam :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu arada telefonum 0 541 699 02 80 arkadaşlar buraya yazmayı unutmuşum.

Grotek katkılar ve refaktör metre için iki arkadaşla görüşüldü. akşama kadar rezerve diğerleri için gülcell.

Bu arada yazmayı unuttuğum bir ürün daha var hopar marka 4*39 armatür kasası 80 TL ufak tefek elden geçirilmesi lazım ancak dış kasası temiz. ayakları yok ben tankın üstüne koyup kullanıyordum direk. Saygılar.

Redaktör metre ve Grotech katkılar rezevedir diğerleri devam

Refaktör metre ve Grotek katkılar teslim edilmiştir. Akvaryum, protein skimmer  ve diğerleri günceldir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu görüntüleyen kullanıcılar