Keşfet

Kör Chromis

Algebra

Yeni Üye
Ad Soyad
cihan çelik
1 adet görmeyen chromis yani çok bulanık gördüğünü tahmin ediyorum, 80 lt nanoda 1 ad blenny ile iyi kötü yaşıyordu ama yeni msafirler gelecek tanka onun yem yeme şansı azalıcak. yemi koku duyusu ile deneme yanılma yanlış ısırık hamleleri yaparak bir şekilde 5 yemden 1ini alarak yapabiliyordu.

hediye olarak alacak arkadaşın balığı etçil lionfish vs gibi bir balığa yem yapmak amaçlı almaması ilk tercihimdir. 2. tercihim ise akvaryumunda nerdeyse balık olmayan birileri alırsa iyi olur balık bende 5-6 aydır yaşıyordu.

bu şartlar altında birisi almak isterse balığı seve seve vereceğim.

bu arada balığın nerdeyse işlevsiz olan gözleri mevcuttur.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben talibim. Nasıl görüşebiliriz? Şu anda akvaryumda sadece bir tane palyaço bulunmaktadır. Yem sıkıntısı olacağını düşünmüyorum.

İyi günler

Balık halen duruyorsa bende alabilirim. 1 firefish ve 2 palyaço var akvaryumumda sadece. Kadıköy'de oturuyorum. Teşekkürler.

Bu balığı satın alırken senin gözler sağlam mıydı Cihan? :)

Eser balığı topluca aldım yani bir 9 tane sonra 3 tane daha aldım aldım, 12 taneden 3 ü eridi gitti, kaldı 9 tane bunun gözlerinin ileri miyop astiğmat olduğunu sonradan anladım :) ) ayrıca sonraki 3lü partiye para vermemiştim promasyondu onlar yani, öbür 9 taneyide 140 tl ye mi ne almıştım :) )

sıkıntı yok
default_tongue%20(1).gif

balığı bir ara yakın zamanda megyaren arkadaşımıza vericem..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dörtgözle bekliyorum.

Balığa talibim.

Konu görüntüleyen kullanıcılar