Merhaba
koran angel ın derisinde beyazlama . biraz araştırdım mantar sanırım sorun ama sizlerin görüşünü almak istedim. akvaryum 1.5 ay civarında oldu kurulum yapalı. Eski akvaryumdan canlıları aktardım.
balığın yemesinde , hareketlerinde bir sorun yok . biraz agresif sadece
diğer balıklarda sorun yoktu ama fox face de de benzer sorun gözükmeye başladı. onda dun küçük beyazlama vardı bugün baktım kahverengi noktalar oluşmuş üzerinde
su değerlerini düzeltiyorum.
mg : 1200
KH :9
Calsiyum 240 (testte sorun olbilir tekrar bakacağım)
fosfat 0.1 ya da 0.03 tam anlayamadım
nitral 2.5
amonyak 0
dün %10 su değişikliği yaptım. kvaryum otursun diye bsından beri su değişikliği yapmamıştım.
balıkları kuru yem ile besliyorum. bir süredir de ek olarak nori yosunu veriyorum.
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sent my iPhone using Tapatalk
koran angel ın derisinde beyazlama . biraz araştırdım mantar sanırım sorun ama sizlerin görüşünü almak istedim. akvaryum 1.5 ay civarında oldu kurulum yapalı. Eski akvaryumdan canlıları aktardım.
balığın yemesinde , hareketlerinde bir sorun yok . biraz agresif sadece
diğer balıklarda sorun yoktu ama fox face de de benzer sorun gözükmeye başladı. onda dun küçük beyazlama vardı bugün baktım kahverengi noktalar oluşmuş üzerinde
su değerlerini düzeltiyorum.
mg : 1200
KH :9
Calsiyum 240 (testte sorun olbilir tekrar bakacağım)
fosfat 0.1 ya da 0.03 tam anlayamadım
nitral 2.5
amonyak 0
dün %10 su değişikliği yaptım. kvaryum otursun diye bsından beri su değişikliği yapmamıştım.
balıkları kuru yem ile besliyorum. bir süredir de ek olarak nori yosunu veriyorum.
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sent my iPhone using Tapatalk