Keşfet

Küçük Uygun Fiyatlı Zoa,mushroom Ve Domates Anemon.

8020_r31s

Yeni Üye
Ad Soyad
ibrahim
Tankımda kaya değişimleri yapacağım için birçok mercanımı küçük fraglar yaptım satmak istiyorum.Toplu alım yapacak arkadaşlarla sump motoru gibi ihtiyacım olan malzemelerle takas yapabilirim.Bazıları 4-5 kafa bazıları 15-20 kafa olan küçük kayalı mercanlardır.Açmalarında sağlıklarında sıkıntı yoktur.

Fotoğraf makinesinin prof olmayışı ve camın oval oluşundan bazı mercanlar tam net değil ama farklı fotoğraflarda görebilirsiniz.Birde mavi ışık altında nedense fotoğrafta renkleri biraz soluk.Gerçekte renkleri daha canlıdır.

img6133nf.jpg

img6132f.jpg

img6127mg.jpg

img6123sb.jpg

img6122rv.jpg

img6120v.jpg

img6104y.jpg

img6103gp.jpg

img6102nq.jpg

img6101a.jpg

img6100l.jpg

Kargo imkanı var mı? Tşk. ederim

KARGO İMKANI VARSA BENDE ALMAK ISTIYORUM .  

ALTTAN  3-4-6-8 NOLU FOTOALRDAKI ZOA LARI ALMAK İSTİYORUM ( 24 WATT T5 FLO İLE TAKAS YAPMAK ISTERSEN  YAPABILIRIM.) ISTEMEZSEN ALIRIM

Arkadaşlar şuan için kargo imkanım tabiki var fakat kargoları toplu olarak perşembe günü yapmayı düşünüyorum.Yurtiçi kargo ile %25 indirimli yollanacaktır.

Egemen Bey şuan ışıklandırmam mevcut o yüzden nakit tercihimdir.Almak istediklerinizi rezerv edeyim mi?

Kırmızı mashroom ve 3-4-6-8 rezerv edilmiştir.Canlılar perşembe günü yurtiçi kargo ile %25 indirimli olarak yollanacaktır.

Kırmızı mashroom ve 3-4-6-8 rezerv edilmiştir.Canlılar perşembe günü yurtiçi kargo ile %25 indirimli olarak yollanacaktır.

7 nolu zoa kolonisi tokattan bir arkadaşa satıldı.

Rezervler kesinleşince kalanlar güncellenecektir.

İbrahim bey elimde temiz yedek mıknatısıda mevcut atman 106 var düşünürseniz 

Ahmet bey tercihim newjet veya aquabee markaları atman daha önce kullandım memnun kalmadım

Ahmet bey tercihim newjet veya aquabee markaları atman daha önce kullandım memnun kalmadım

img6120v.jpg (3kafalı küçük parça) adlı resimdeki ve elinizde başka mushrom varsa alabilirim. Kırmızı mushroomu çok beyendim X( almak isteyen vazgeçerse filan sıradayım :party2:

Kenan bey özel mesaj attım.Arkadaş almaktan vaz geçerse bildiririm.3-4-6-8 zoalarda egemene yarın öğlene kadar rezerv o zamana kadar cevap vermezse onlarda satışa dahil edilecek.Adres,tel,isim bilgilerini özelden gönderirsen sevinirim

Güncel olanlar

img6132f.jpg

img6133nf.jpg

Diğer tüm canlılar satılmıştır

Abi tankı mı bozuyorsun?

Yok Turgut kardeşim.Öğretmen olduğumuz için yaz tatili hep dışardayız.Canlı yükünü azaltmak istiyorum.Eylül dede hem tanka sump yapıp sistem değiştireceğim hemde kendim evde kaya yapacağım.Birazdaha marine tarzına döneceğim.Sadece bir kaç mercan dışında fazla bişey beslemeyeceğim.

Anladım..Hayırlısı olsun..Yazda geldi :) ısı sorunlarına dikkat ! :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar