Keşfet

Kullanmadığım Ivır Zıvır Malzemeler

OceanSpecialty

Yeni Üye
Ad Soyad
Kadir
_350 gr kalan karbon kömürü-10 tl (sıfır)

_70 cm kaya maşası-15 tl (sıfır)

_Grotech 2 li nori yosun tutacağı-15 tl (Sıfır)

_Dip Sifonu (Vanalı değildir) -5 tl

_Tül Yavruluk , 1 kere kullandım ( Kavga eden balıkları ayırmak için ve sumpta idareten canlı tutmak için yeterli büyüklükte) -7.5 tl

_Şeffaf Yavruluk , 2 bölmeli büyük boydur ( Sıfır)-7.5 tl

Tamamı 60 liradır, kargoya uygundur , 05449088469 dan ulaşabilirsiniz, ufak tefek canlı takasıda olur.

Kaya masası ve dip sifonu tarafımdan alınmıştır yarın ararım sizi

Ayırtılan malzemeler teslim alınmadığı için tamamı günceldir.

kadir merhaba kaya maşası ve dip sifonu nu gürkan abi alacak senden ben çıkamadığım için gelemedim dün

Dip Sifonu ve maşa Savaş abiye verilmiştir güle güle kullansın, diğer malzemeler güncel,canlı takası olur ve kargoya uygundur.

Kadir dostum; hayırlı satışlar desem yanlış olur. Amme hizmeti verir gibi fiyatların var :) Önümüzdeki cumartesi görüşelimde borcumu vereyim bi artık. Sıkıntı bastı beni :)

Kadir dostum; hayırlı satışlar desem yanlış olur. Amme hizmeti verir gibi fiyatların var :) Önümüzdeki cumartesi görüşelimde borcumu vereyim bi artık. Sıkıntı bastı beni :)
Abi sen rahatına bak :) fiyatlar biraz sembolik gerçi dükkan fiyatlarıda 5 katı değil hani bedava verince dahada ayağa düşüyor kargo falan uğraşmak zor geliyor bu sefer balıkların yemide çıksa yeter :) sana lazım bir şey varsa kurtaralım Kutlu abi :D

Abi sen rahatına bak :) fiyatlar biraz sembolik gerçi dükkan fiyatlarıda 5 katı değil hani bedava verince dahada ayağa düşüyor kargo falan uğraşmak zor geliyor bu sefer balıkların yemide çıksa yeter :) sana lazım bir şey varsa kurtaralım Kutlu abi :D
Maşayı alırdım amma kaçırmışız :) Yeni sahibine hayırlı uğurlu olsun. Onunla tutacağı kaya parçalarını, canlıları hiç düşürmesin inş. :)

Güncel, karbon grotech tir.

Konu görüntüleyen kullanıcılar