Keşfet

Kullanmadığım Malzemeler(Isıtıcı Vs..)

OceanSpecialty

Yeni Üye
Ad Soyad
Kadir

_300 w grotech ısıtıcı (sıfırdır yeni tankım için almıştım fakat tatlı su akvaryumu olan bir arkadaşım hobiyi bırakınca ben kullanabilirim diye jager ısıtıcısını bana verdi onu kullacağım için yeni aldığım su değmemiş ısıtıcı satılıktır ,Akvaryum merkezi faturalı ve garantilidir)

_New Era_Marine Pellets Yem 120 gr kutu (1_1.5 mm granül olduğu için nanodaki ufak tür balıklarım yiyemiyor ufalakmalada uğraşmak istemiyorum tankında tang,angel türü büyük balık olanlara tavsiye ederim ufalamadan küçük balıklar yiyemiyor) yaklaşık 20 gr kullanıldı 100 grmı duruyor s.k.t :2015

_300_400 gr şuan kullanmadığım coco karbon

_15*15*15 cm ölçülerinde tül yavruluk ( dayak yiyen balıklar ve sumpa almam gereken balıklar için almıştım şuan kullanmıyorum) ve yedek olarak aldığım fakat kullanmaya gerek duymadığım Sera marka cam termometre

Tamamı 100 liradır ,malzeme takası yapılabilir( biopellet reaktörü, 4500_5000 l debili dalga motoru gibi yeni tankta kullanabileceğim malzemeler uygundur) canlı takası düşünmüyorum

İletişim:05449088469 ve ö.m ( şehirdışına kargolanabilir)

Kadir selam 

Isıtıcıyı getir değiştirelim başka ürünle

Tamam o zaman Mert abi, bu ince düsüncen icin tesekkür ederim , zaten baska eksiklerimde vardi ithalatlarni bekliyorum biryandanda Yener ustayi bekliyorum tank icin, görüsmek üzere.

Isitici haric günceldir, kalan malzemelerin tamamini 30 liraya vericem sadece yemin fiyatna hepsi!.

Kalanlari bana ayirirsan bi ara alirim kadirim.

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamamdir Taner abi, senindir kargo yapayim istersen malum istanbul-trakya arasi mesafe var biraz
default_tongue%20(1).gif
:) :) bu bir sakaydi tepki verme lütfen

Baska kenarda kosede biseyler varsa onlarida alirim.

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zamanla cıkıyo Taner abi sürekli akvaryumla ugrastigim icin alip alip zamanla kullanmadigim evde hanimin gözüne batan bicok malzeme birikiyo mecburen bir sekilde ortadan kaldirmam gerekiyor akvaryum kurulumu fazla masrafli oldugu icin bu sekilde kücükte olsa kendime bütce katkisi olusturuyorum :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar