Keşfet

Kum Anemonu Arıyorum

tristan

Yeni Üye
Ad Soyad
Kutlu
Perculalarım için kum anemonu arıyorum. Hani şu boyalı sebae anemonlardan da olabilir. 

Merhaba,

Tankımı yeni kurduğum için sponsorlarımızdan birinin taknında duran yeşil carpet anemonum var isterseniz görüşebiliriz.

Merhaba,

Tankımı yeni kurduğum için sponsorlarımızdan birinin taknında duran yeşil carpet anemonum var isterseniz görüşebiliriz.
Semih bey;

İlginize çok teşekkür ederim. Percula sanırım carpet'a girmiyor diye biliyorum. Clarkieler için ideal ama. Daha iyi bilen arkadaşlar varsa cevaplarsa sevinirim. Percula carpet anemonu host edinir mi acaba ?

Bende 4 tane percula var. 2'si hairy mushrommlara falan takılıyor. Ama malesef diğer ikisi ganiopora ve bubble corala takılıyor. Haliyle mercanlar açmıyor yada yarı açıyor   :(  

Bende lta seviyorlar diye biliyorum ama bendekiler host edinmişti, biraz şans işi sanırım

Bende lta seviyorlar diye biliyorum ama bendekiler host edinmişti, biraz şans işi sanırım
LTA dediğiniz Long Tentakül Anemon değil mi? Benim aradığım kum anemonu LTA sanırım. Carpet anemonda LTA sınıfına mı giriyor. Yanlış anlamayın. Carpet'ları seviyorum ve eğer perculalar host edinecekse seve seve sizden alırım o anemonu :)  

Hoş bendekiler percula mı yoksa ocellaris mi onuda tam bilmiyorum. Percula diye satın almıştım ama... Birazdan resmini başka konuda paylaşıp bununda cevabını alalım sizden ve üstadlardan.

Evet long tentakul anemon ama carpet o tur değil. Sebae gibi anemonlar bu türde. Bu arada bende sebae ile takasta değiştirdim bunu. Sebebi de sebaenin sürekli gezmesiydi. İsterseniz alın deneyin host edinmezse bu sürede benimde suyum oturmuş olur geri alırım sizden

Carpet anemona biraz girmeleri icin urasirsin abi bubble anemon en iyisi

Evet long tentakul anemon ama carpet o tur değil. Sebae gibi anemonlar bu türde. Bu arada bende sebae ile takasta değiştirdim bunu. Sebebi de sebaenin sürekli gezmesiydi. İsterseniz alın deneyin host edinmezse bu sürede benimde suyum oturmuş olur geri alırım sizden
Olur tabi Semih bey. Hatta sevinirim de. Telefonlaşalım. Öm kanalıyla yolluyorum telimi. Sizde yollarsanzı sevinirim, ama hemen arayamam, gün içinde ararım inş...

9f444791a683244c79b5c3fc6e3c0838.jpg
. Düşünürseniz bende long tentecule anemonumu verebilirim.

Sent my iPhone using Tapatalk by Manisalı

9f444791a683244c79b5c3fc6e3c0838.jpg
. Düşünürseniz bende long tentecule anemonumu verebilirim.

Sent my iPhone using Tapatalk by Manisalı
İlginiz ve yardımseverliğiniz için çok teşekkür ederim. Yalnız canlının manisadan gelmesi sıkıntı olur. Canlıya yazık olmasın. Ben bi Semih beyin carpetını deneyeyim, sanırım girerler. Çok yüzsüz benim soytarılar :)

Kutlu abi naber? sesin soluğun çıkmıyor hiç :) özel mesajda kabul etmiyorsun bir selam veriyim dedim olmadı :)

Kutlu abi naber? sesin soluğun çıkmıyor hiç :) özel mesajda kabul etmiyorsun bir selam veriyim dedim olmadı :)
Yok be abi. Posta kutusu dolmuştur. Yoksa özellikle kabul etmediğim bişiy yok. Telefonum var. Dilediğinde 7/24 arayabilirsin.Bugünlerde hem özel hem iş biraz yoğunluk yaşıyorum :(

Konu görüntüleyen kullanıcılar