Keşfet

Kürşat Aladağ 110-65-50

Aydınlatma ne kullandınız

Aydınlatma ne kullandınız
Geç gördüm kusura bakmayın her gün foruma giriyorum ama bildirimi gözden kaçırmışım pasific sun armatür kullanıyorum 2x75w led ve 4x39w t5 kombine.

2aydır düzgün foto çekemediğim için güncelleme çok yapamadım bu 2 ayda mercan girişim oldu hatta biraz fazla olmuş olabilir. 

Beyaz benek yüzünden cromisler hariç tüm balıklarımı kaybettim malesef bir daha powder blue alırmıyım bilmiyorum 1 ay sorunsuz giden balık bir anda bembeyaz oldu nasıl besleyebiliyorsunuz bu balığı bilmiyorum :D  ben bir daha cesaret edemem sanırım.

Çok net olmayan ve camlar kirli iken bir resim var 2 hafta öncesinden kalma umarım beğenirsiniz.

65pPME.jpg

ne bk 160 nede bk 180, bk 170 candır..

Çok güzel olmuş, sağlıklı büyütün

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maşallah güzel olmuş güle güle kullanın

Moderatör tarafında düzenlendi:
Elinize emeginize saglık. güzel tank olmuş.

Herkese İyi Bayramlar...

2-3 sene öncesi nano tankınızı takip ediyordum o da çok güzeldi. 
Bu çok daha güzel Maşallah tebrik ederim.

2-3 sene öncesi nano tankınızı takip ediyordum o da çok güzeldi. Bu çok daha güzel Maşallah tebrik ederim.
Teşekkürler inşallah bu akvaryum da nano akvaryum kadar güzel olacak :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kürşat bey;

Öncelikle tebrikler, hayallerimdeki gibi olmuş, maşallah.

Benimde hemen hemen aynı ölçülerde akvaryumum var ve iskeleti değiştirmem gerek.

Bir sorum olacak mobilya iskeleti için kullanılan kerestenin ölçüsü nedir? Yani kalınlığı nedir vede biliyorsanız çam ağacından mı, sınıfı nedir? Bunların 1. sınıfı ve 2.sınıfı var. Cevap için şimdiden teşekkürler

Sent my iPhone using Tapatalk

Kürşat bey;

Öncelikle tebrikler, hayallerimdeki gibi olmuş, maşallah.

Benimde hemen hemen aynı ölçülerde akvaryumum var ve iskeleti değiştirmem gerek.

Bir sorum olacak mobilya iskeleti için kullanılan kerestenin ölçüsü nedir? Yani kalınlığı nedir vede biliyorsanız çam ağacından mı, sınıfı nedir? Bunların 1. sınıfı ve 2.sınıfı var. Cevap için şimdiden teşekkürler

Sent my iPhone using Tapatalk
Yeni gördüm konuyu takip etmeme ragmen uyarı gelmiyor anlamış değilim o yüzen kaçırmışım Kutlu bey kusura bakmayın. Ağacın cinsini ve sınıfını bilmiyorum ama şimdi ölçtüm  4,5x9cm 

Akvaryum 1. yılını doldurdu...

Son olarak akvaryuma 1 adet Powder blue ve erkek anthias ekledim artan canlı yükü sonrasında spslerde renkler koyulaştı. Aynı zamanda giren nutrient sayesinde spsler daha sağlıklı, Nutrient girişinde sıkıntı yok ama çıkışını dengelemek için PS yi büyütmeye karar verdim. Supermarine 200- deluxe 200 yada mini 200 temiz bir cihaz bulursam ekleyeceğim.

Bazı spsler renklenmeye devam ediyorlar bunu Fauna Marin balling setine bağlıyorum. Yeşiller-kırmızılar- maviler hepsi daha da güzel oldular. Nutrient girişi de spslerde büyümeyi hızlandırdı.

Son olarak güncel bir kaç resim.

Birde geçen renkler kötü diyor :):)

Maşallah çok güzel 

Selamlar

Akvaryumdan 3 büyük acro çıkardım ve 2 yeni acro aldım  renkleri oturunca nasıl olacak merak ediyorum.

Ama bir tanesi aşağıdaki linkdeki canlı gibi heyecanla bekliyorum formunu almasını.  mor polipli- yeşil,sarı tabanlı- büyüme uçları da şeftali pembesi diyor site  
clear.png
 birlikte göreceğiz nasıl form alacak.

3 aydır frag tankında sabit duran strawberry shortcake renklenmişti led altında renklenen sps yi ana tanka t5 altına aldım bakalım nasıl olacak

Bu da genel bir görünüm iyi seyirler... renkler biraz absürt oldu, uzaktan fotoğraf çekmeyi hala beceremiyorum :(

Konu görüntüleyen kullanıcılar