Evet arkadaşlar kurulumdan bu yana tam 1 ay geçti,her dakika her saniye işte bile çalışırken okumaya kafamda birşeyler yürütmeye çalışıyorum.Çevremde pek ilgilenen yok tuzlu su ile ve güvendiğim insan sayısıda toplam 1 2 kişi diyebilirim.
Kurulumdan bu yana dediğim gibi 1 y geçti.
Hafif cyano mevcut kayalar üstünde.Korkulacak bir durum olmadıgını söylediler
Temizlik ekibi olarak conch salyangoz var
1 tanede deneme amaçlı arkadaşım ufak parça zoa ekledi (adını öyle dedi ben bilmiyorum)
Akvaryum 120 litre arkadan sumplu
Bubble maqus qq Ps
4*24 W T5 Aydınlatma 2 adet mavi 2 adet beyaz
3000l/h dalga motoru
..
Kurulum damacana su ile yapıldı.il su değişimimde damanaca ile 20 litre olarak yaptım.
Dün 5 aşamalı osmos cihazı aldım Silikat ekli son aşamasında, bu hafta sonu osmosdan aldıgım su ile 20 litre su değişimi daha yapacağım.
Elimde hiç test kiti yok, kimine soruyorum ben hiç bakmadım bakmam diyor, başkasına soruyorum ben muhakkak kullanıırım diyor. Kafam karıştı açıkcası sizce ne yapmalıyım.
Balık ekleyebilirsin dedi bir kaç kişi (palyaço 2 adet) açıkcası korkuyorum sistemde bir sorun olursa balıklara birşey olur diye (0 2 adet palyaçoya 160 tl dediler bulunduğum şehirde)
YARDIMLARINIZI DÜŞÜNCE VE FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM DOSTLAR
AKVARYUMDAN GÖRÜNTÜLER
Kurulumdan bu yana dediğim gibi 1 y geçti.
Hafif cyano mevcut kayalar üstünde.Korkulacak bir durum olmadıgını söylediler
Temizlik ekibi olarak conch salyangoz var
1 tanede deneme amaçlı arkadaşım ufak parça zoa ekledi (adını öyle dedi ben bilmiyorum)
Akvaryum 120 litre arkadan sumplu
Bubble maqus qq Ps
4*24 W T5 Aydınlatma 2 adet mavi 2 adet beyaz
3000l/h dalga motoru
..
Kurulum damacana su ile yapıldı.il su değişimimde damanaca ile 20 litre olarak yaptım.
Dün 5 aşamalı osmos cihazı aldım Silikat ekli son aşamasında, bu hafta sonu osmosdan aldıgım su ile 20 litre su değişimi daha yapacağım.
Elimde hiç test kiti yok, kimine soruyorum ben hiç bakmadım bakmam diyor, başkasına soruyorum ben muhakkak kullanıırım diyor. Kafam karıştı açıkcası sizce ne yapmalıyım.
Balık ekleyebilirsin dedi bir kaç kişi (palyaço 2 adet) açıkcası korkuyorum sistemde bir sorun olursa balıklara birşey olur diye (0 2 adet palyaçoya 160 tl dediler bulunduğum şehirde)
YARDIMLARINIZI DÜŞÜNCE VE FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM DOSTLAR
AKVARYUMDAN GÖRÜNTÜLER