Keşfet

Kurulumdan Vazgectim Akvaryumu Satıyorum

ulas

Yeni Üye
Ad Soyad
ulaş
selam arkadalar akvaryum bana cok buyuk geldı ılk kurulumda bu kadar buyuk bı kavaryumla basa cıkabılecegımı sandım beceremedım bı dıatom surecını bıle baslatamadım daha kucuk bır nano tankla takas yada satayım daha ufak bı nano tank alayım dıyorum akvaryumun olculerı 130 * 45* 60 durso sıstemlı paslanmaz celık sehbası mobılya gıydırılmıs daha bır ay once su koyuldu dolu duruyo 1000 tl ye tum malzemelerıyle verıcem 0541 490 02 90 gun ıcınde mesaj cekersenız donus yaparım her zaman musaıt olamıyorum

post-13775-0-71296300-1391412936_thumb.jpg

aquamacro 8000 ps var boyunun nano tanklar ıcın olan bı pssı var ıkı resun ıkı seıo dalga motru var dalga motorlorı daha hıc suya gırmedı yaklasık 15 lg tuz var 4*39 t5 var cam temizleme mıknatısı var 35kg kum var ıcındekı kayalar forumdan nebı abının hedıyesıydı ona tekrar sorarı lazım degılse onlarıda alıcak arkadasa verebılırım ekra at 107 kafa motoru ve suan suyu cevıren bı kafa motoruda var hepsini vericem eksta bıde t5 akrlık mavi t5 florasan  

guncel

T5tam olculerı nedır bırde fıyatı resım alabılırmıyım

guncel

Fiyat ve resim alabilirmiyim mertyildirim@kale.com.tr

Fiyat ve resim alabilirmiyim mertyildirim@kale.com.tr

Ahh ulaş ahhh.

By Nebi

inş istedigin gibi bi akvaryum bulursun kardeşim

800 tl guncel

Emes reklam da sizinkinden daha ufak akvaryum satış ilanı vermiş, o da sizinki gibi bir tank istiyor, iletiişime geçin derim kendilerinin akvaryumu oldukça şık ve başlangıç için oldukça ideal ölçülere sahip, !!

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu görüntüleyen kullanıcılar