Keşfet

Lather,mix Kaya,pavona , Hairy ,xenia, Yellow Polip Vb

eumite

Yeni Üye
Ad Soyad
umit eskici
Akvaryumum eskidi ve biraz problemli deyistirmeyi planlıyorum yeni suyla telef olmamaları hepsinide emanet veremiyecegimden bazı canlılarım satılıktır ve hepside gayet saglıklıdır.Fiyatların uygun tutmaya çalışdım tesekkürler.

1  Lather 2 kökvar 1 kökü 50 tl. 2 si 80  tl

2  Mix kaya büyük bir kayadir üzerindeki polipler büyükce  button polipdir büyüklügünü oradan algılaya bilirsiniz. sagda favia  ortada karpet anemon soldaki povana da bayagı büyükdür  tekbasına bir akvaryumun havasını değistirmeye yeter   500 tl

3  3a  Köprü kaya yellow tang den boyutu anlasılıyor sanirim üzerinde 3  çeşit mushroom vardir seramikdir kaya 25 cm civarındadir her halde.  2 resmi var  180 tl

4  pavona büyüklügü onundeki polipden anlasılıyordur aynısından 1 tane daha var  50 tl 

5 Üzeri hairy mushroom ve kirmizi mushrum olan büyük ce bir kaya büyük 4 tane ozellikle hairiler cay tabagından büyükdür  mushroomlar bölünmek üzere  büyükce bir kayadir torcun kollarından buyuklugu anlasılabilir  100

6  Yellow polip  40tl

7  Mix kaya uzerindeki tronpet dahil  heralde 15 kafadan fazladir tronpet ve kayada 4  yada 5 çesit polip ve tronpetin arkasında xeniya var kök sayısını bilmiyorum  Soldaki button polipler kadar büyügünü ben görmedi daha  :)  en arkada azıcık gözuken kahverengi tentüküllü zoa hariç cünkü ayrı bir kayada o    kendileri  büyükce bir kayadir tek basina nanoya yeter   :)     160

8  Mix kaya üzeründe 2 kafa hairy ve 3 çeşit polip var kırmızı polipler fosforiktir. 90

9  Polip kafa sayısı gozukdugu gibi bunun bir küçügü var  2 si 40 olur  bu 25 tl

10 Buton polip ve fosforik yesil  mavi cizgili  mushroom  50 tl.

11  Xenia Bir gurubu 30 iki gurup 50  

12 Povana 10 cm ye yakındır alttaki  polipden boyu anlaşiliyor  70 tl

Resimlerin üzerinde  no lari ve fiyatları yazıyor.

Teslimat aksam 7 den sonra  Beylikdüzü   Hafta içi gündüz sabahdan cünkü evden saat 6 da cıkıyorum canlıları öglene kadar bekletemeyiz ne olur ne olmaz  tekstilkent

ressimler telle cekildi bazıları bulanık gibi.

Tanklarımız hayalerimizdeki gibi olsun :)

Ekli dosyayı görüntüle 27601

Ekli dosyayı görüntüle 27602

Ekli dosyayı görüntüle 27603

Ekli dosyayı görüntüle 27604

Ekli dosyayı görüntüle 27605

Ekli dosyayı görüntüle 27606

Ekli dosyayı görüntüle 27607

Ekli dosyayı görüntüle 27608

Ekli dosyayı görüntüle 27609

Ekli dosyayı görüntüle 27610

Ekli dosyayı görüntüle 27611

Ekli dosyayı görüntüle 27612

Ekli dosyayı görüntüle 27613

1 Lather in büyük olanı  4 povana nin 1 satılmıstır. Digerleri güncel adetli alınırsa ikramlar olabilir

No 2 Rezerve   digerleri güncel indirim yapılacaktır.

Canlılarda bir an önce satılsın diye  indirim yapılmıstır.

1 Lather 2 kökvar 1 kökü 40 tl. 2 si 70 tl
2 Mix kaya büyük bir kayadir üzerindeki polipler büyükce button polipdir büyüklügünü oradan algılaya bilirsiniz. sagda favia ortada karpet anemon soldaki povana da bayagı büyükdür tekbasına bir akvaryumun havasını değistirmeye yeter 400 tl
3 3a Köprü kaya yellow tang den boyutu anlasılıyor sanirim üzerinde en az 20 30 arası 3 çeşit mushroom vardir seramikdir kaya 25 cm civarındadir her halde. 2 resmi var 130 tl
4 pavona büyüklügü onundeki polipden anlasılıyordur aynısından 1 tane daha var 40 tl
5 Üzeri hairy mushroom ve kirmizi mushrum olan büyük ce bir kaya büyük 4 tane ozellikle hairiler cay tabagından büyükdür mushroomlar bölünmek üzere büyükce bir kayadir torcun kollarından buyuklugu anlasılabilir 80
6 Yellow polip 30tl
7 Mix kaya uzerindeki tronpet dahil heralde 15 kafadan fazladir tronpet ve kayada 4 yada 5 çesit polip ve tronpetin arkasında xeniya var kök sayısını bilmiyorum Soldaki button polipler kadar büyügünü ben görmedi daha  :)  en arkada azıcık gözuken kahverengi tentüküllü zoa hariç cünkü ayrı bir kayada o kendileri büyükce bir kayadir tek basina nanoya yeter  :) 130
8 Mix kaya üzeründe 2 kafa hairy ve 3 çeşit polip var kırmızı polipler fosforiktir. 65
9 Polip kafa sayısı gozukdugu gibi bunun bir küçügü var 2 si 20 olur bu 30 tl
10 Buton polip ve fosforik yesil mavi cizgili mushroom 40 tl.
11 Xenia Bir gurubu 25 iki gurup 40 
12 Povana 10 cm ye yakındır alttaki polipden boyu anlaşiliyor 50 tl

9.10.11 Satılmıstır digerleri güncel.

Lader pazartesiye kadar ayrılmıstır.

Günceldir.

1,6,9.10.11 Satılmıstır digerleri güncel.

Günceldir arkadaslar.

Güncel canlılarin indirimli fiyatları.

2 Mix kaya büyük bir kayadir üzerindeki polipler büyükce button polipdir büyüklügünü oradan algılaya bilirsiniz. sagda favia ortada karpet anemon soldaki povana da bayagı büyükdür tekbasına bir akvaryumun havasını değistirmeye yeter 400 tl

3 3a Köprü kaya yellow tang den boyutu anlasılıyor sanirim üzerinde en az 20 30 arası 3 çeşit mushroom vardir seramikdir kaya 25 cm civarındadir her halde. 2 resmi var 130 tl

4 pavona büyüklügü onundeki polipden anlasılıyordur aynısından 1 tane daha var 40 tl

5 Üzeri hairy mushroom ve kirmizi mushrum olan büyük ce bir kaya büyük 4 tane ozellikle hairiler cay tabagından büyükdür mushroomlar bölünmek üzere büyükce bir kayadir torcun kollarından buyuklugu anlasılabilir 80

6 Yellow polip 30tl

7 Mix kaya uzerindeki tronpet dahil heralde 15 kafadan fazladir tronpet ve kayada 4 yada 5 çesit polip ve tronpetin arkasında xeniya var kök sayısını bilmiyorum Soldaki button polipler kadar büyügünü ben görmedi daha   :)  en arkada azıcık gözuken kahverengi tentüküllü zoa hariç cünkü ayrı bir kayada o kendileri büyükce bir kayadir tek basina nanoya yeter   :)  130

8 Mix kaya üzeründe 2 kafa hairy ve 3 çeşit polip var kırmızı polipler fosforiktir. 65

8 numarayı ben aldım. Resimde neyse gelen onun fazlası. Tam bi hobici Örneği. Cok teşekkürler Ümit bey, gönlünüzce olsun hersey

Hayırlı olsun  umdugun gibi olur tankın insallah :)

5 numara duruyormu acaba?

6 Yellow polip 30tl

7 Mix kaya uzerindeki tronpet dahil heralde 15 kafadan fazladir tronpet ve kayada 4 yada 5 çesit polip ve tronpetin arkasında xeniya var kök sayısını bilmiyorum Soldaki button polipler kadar büyügünü ben görmedi daha    :)  en arkada azıcık gözuken kahverengi tentüküllü zoa hariç cünkü ayrı bir kayada o kendileri büyükce bir kayadir tek basina nanoya yeter    :)  130

Cana yakın ve samimi sohbet için teşekkürler :)  

Süper canlılar ve süper fiyat için teşekkürler akvaryum biraz daha şenlendi

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri