Keşfet

Leather Ve Green Hairy Mushroom

zilan

Üye
Ad Soyad
CÜNEYT
leather xxx 100  yeşil 1adet 50tl   kahve renkli 1 adet 15tl gsm 05388131249   (hairy mushroom açtıklarında çay tabağından büyük )

ben 3 tane hairy mushroomlardan aldım arkadaşlar gerçekten çok güzellerler...aynılarını en ucuz petshopta bile 100 tl'den aşağıya alamazsınız kaçırmayın derim

zoa polip farklı mercanlarla takas olabilr

güncel

güncel

güncel

Cüneyt Bey satılık neler kaldı elinizde? Ben ayda bir Babaeski' ye geliyorum (babamlar LC Waikiki mağazasını açtılar oraya), İstanbul' dan istediğiniz bir şey olursa getirebilirim, canlı alabilirim sizden vb. Telefon numaranızı yazar mısınız?

Gri mushroom lardan varsa eliniz de 2 tane alabilir miyim ? Kargo imkanınız var mı bilemiyorum ama Büyükçekmece de oturuyorum ben

By Nebi

güncel

Cüneyt Abi' den aldığım Hairy Mushroom' ların her biri tam çay tabağı kadar açıyorlar, almak isteyenlere tavsiye ederim. Kahverengi olanlar bence daha bile güzel, mor gibi çok güzel bir renkleri var.

güncel

hangisi kaldı?

Abimiz dün saat 5 de Kırklareli"den cargoyla yolladı bu sabah aldim o 'güzel kutusuyla Teşekkürler kendisine buradan ..

güncel

GÜNCEL CANLILAR

eW61dY.jpg

güncel canlılar  gren hair mushrom  ve  brown mushrom  fiji kayası ile birlikte   .povana cactus .(  brown hair mushromlar tek kalmadı )

Konu görüntüleyen kullanıcılar