Keşfet

Leather,xenia,red Macro Algea

lanaya

Yeni Üye
Ad Soyad
Hakan Kabaer
merhabalar;

elimde bir süredir tuttuğum diğer soft canlılarıda satmak tamamen hard a geçmek niyetindeyim. Canlılar şöyledir;

yaklaşık, 2 kg kayada 10 kökten fazla xenia, kayanın neredeyse yarısı kaplı. 7 kafada pembe zohantid. 35 ytl

1kg kaya üzerinde açılınca tacı yaklaşık 25 cm, yüksekliğide dik durunca yaklaşık 15 cm leather mushroom, aynı kayada 2 tanede iri yeşil mantar yapışık durumda 50 ytl.

armut kadar bir kayada 6-8 kök xenia 20 ytl

armuttan daha iri boyda kayalarda 10 kökten fazla xenia bir kaç değişik kaya var adedi 25 ytl

gene armut kadar bir kayada =) büyük bir koloni kırmızı macro algea. benim akvaryumda dekor amaçlı duruyor ama sumpada koyulabilir 10 ytl.

fotoğraf çekemiyorum makinem yok. daha öncede bu forumlarda defalarca canlı sattım. sattığım canlılarda renklerde bozulma yada cansızlık yada ölme gibi bir durum olan varsa yazsın =) canlılar gayet sağlıklı durumda.. bildiğimiz xenia ve bildiğimiz leather mushroom.

leatherin olduğu kaya hariç diyer kayalarda küçük miktarlarda ve phosguard tan iyice zayıflamış ve rengi gitmiş hair algea mevcuttur.

Daha önceden soran her arkadaşa elimde mercan yok diyordum ama bu gün bunları satma kararı verdim..

Ancak pazar günü teslimat yapabilirm.

xenia ve zoanthid kayasını bana ayırırmısın dostum

""yaklaşık, 2 kg kayada 10 kökten fazla xenia, kayanın neredeyse yarısı kaplı. 7 kafada pembe zohantid. 35 ytl""

gürhana ayrılmıştır.

İstanbul - Yeşilpınar

canlıları eminönü, taksim yada şişli gibi merkezi bir yerden teslim edebilirim eğer arzu edilirse.

Kalan tüm canlılar pazar günü teslim edilmek üzere Devran beye ayrılmıştır.

canlıların hepsi satılmıştır.

gene armut kadar bir kayada =) büyük bir koloni kırmızı macro algea. benim akvaryumda dekor amaçlı duruyor ama sumpada koyulabilir 10 ytl.

Satıldımı acaba?

Konu görüntüleyen kullanıcılar