Keşfet

Led armatür hesaplama ve fiyat için tablo

esesus

Yeni Üye
Ad Soyad
ibrahim
Herkese merhaba,

yabancı bir siteden alıp Türkçe'ye çevirdiğim bir tablo, led hesaplamaları yapabiliyorsunuz.

Toplam fiyatlar yurtdışı led fiyatları baz alınarak oluşturulmuş. Fiyatları değiştirerek hesaplama yada ne kadar led gideceğini görebiliyorsunuz.

Exel bilen arkadaşlar fiyat ve diğer revize edilmesi gereken konularda yardımcı olabilirse sevinirim.

Ekli dosyayı görüntüle 38657

Merhaba

deneyip bakan oldumu?

Ledler için uygunmu kallanılabilir bir uygulama olmus mu?

Elinize sağlık teşekkürler

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muhteşem olmuş. Tebrik ederim.Yalnız bir şey sormak istiyorum, burada led miktarı dediğiniz 3watt'lık ledlerden kaç tane olduğu mu toplam kaç watt olması gerektiği mi?

3w ledler çok suni bir görüntü oluşturuyor. Zeminde şıkır şıkır suni bir shimmering oluyor. Metalin verdiği etki malesef olmuyor. multichip ile uğraşmak lazım biraz.

Aslında gün simülasyonu olan aygıtlar var.

Türkiyede bulamadım yurtdışında led driver vs hepsi birlikte gün simülasyonlu 100-150 dolar gibi rakamlara geliyor.

Arduino ile yapıyorlar ama o konuda bilgim yok dolayısıyla timer priz ile sabah yakıp akşam kapatıyorum.

Aslında canlıların hayatları ile oynuyoruz.

Hazır düzgün bir armatür almak gerek zaten bir kaç mercanı kaybettiğimizde armatüre vereceğimiz rakam çıkıyor zaten.

Daha öğreneceğim çok şey var ve çok mercanım olmadığından sorun yaşamıyorum şimdilik.

Bu arada multichip derken neden bahsediyorsunuz.

Aslında gün simülasyonu olan aygıtlar var.

Türkiyede bulamadım yurtdışında led driver vs hepsi birlikte gün simülasyonlu 100-150 dolar gibi rakamlara geliyor.

Arduino ile yapıyorlar ama o konuda bilgim yok dolayısıyla timer priz ile sabah yakıp akşam kapatıyorum.

Aslında canlıların hayatları ile oynuyoruz.

Hazır düzgün bir armatür almak gerek zaten bir kaç mercanı kaybettiğimizde armatüre vereceğimiz rakam çıkıyor zaten.

Daha öğreneceğim çok şey var ve çok mercanım olmadığından sorun yaşamıyorum şimdilik.

Bu arada multichip derken neden bahsediyorsunuz.
Youtubda multichip 100w ledler ile yapılmış uygulamalar var. 3cm lik alanda 100wlık led var, mercek ile aydınlatma yapılıyor. Denemek için sipariş vermeyi düşünüyorum.

Konu görüntüleyen kullanıcılar