enesakpinar
Yeni Üye
- Ad Soyad
- Eno45
Arkadaşlar aranızda uzun zamandan beri konuları takip etmekteyim kurulu bir akvaryumum olmadığı için sadece okuyarak takip ediyorum akvaryumumum olmaması beni bu hobiden uzak tutamadı inş ilerleyen yıllarda bende bir deniz akvaryumu kurabilirim.Led aydınlatma ve DIY konularına gelince en çok zevk aldığım konu başlıkları diyebilirim led aydınlatma konusunda hobi amaçlı led dizilimi ve tasarımı konusunda çalışmalar yapmak istiyorum aliexpressten aldığım bi kaç led üzerinde tasarım yaptım tecrübeli yada fikirleri olan arkadaşlardan ricam led dizilimi hakkında fikir ve öneri vermeleri olucak resimlerde iki adet blue led bağlı değildir.
2 tip dizilim resmi yaptım hangisi uygulanabilir
1. resmi yükleyemedim!
2. resmi karton zemin üzerinde sıcak silikon ile öylesine tutturarak lehimledim inş soğutucu paneli 1-2 ay içinde alıp üzerine sabitlerim düşüncesindeyim tatlı su akvaryumum var fakat kurulu olmadığı için ışığı su üzerinde deneyemedim.
aydınlatma konusunda evin içini baya bi aydınlattı.
led aralıkları daha az olacaktır.
ledler coolwhite 5 adet 6500k
5adet 10000k
royal blue 445 nm
yeşil 520 nm
dep kırmızı 660 nm
blue 465 nm
1 adet tam spectrum
önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 53567
Ekli dosyayı görüntüle 53568
Ekli dosyayı görüntüle 53569
Ekli dosyayı görüntüle 53570
Ekli dosyayı görüntüle 53571
2 tip dizilim resmi yaptım hangisi uygulanabilir
1. resmi yükleyemedim!
2. resmi karton zemin üzerinde sıcak silikon ile öylesine tutturarak lehimledim inş soğutucu paneli 1-2 ay içinde alıp üzerine sabitlerim düşüncesindeyim tatlı su akvaryumum var fakat kurulu olmadığı için ışığı su üzerinde deneyemedim.
aydınlatma konusunda evin içini baya bi aydınlattı.
led aralıkları daha az olacaktır.
ledler coolwhite 5 adet 6500k
5adet 10000k
royal blue 445 nm
yeşil 520 nm
dep kırmızı 660 nm
blue 465 nm
1 adet tam spectrum
önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 53567
Ekli dosyayı görüntüle 53568
Ekli dosyayı görüntüle 53569
Ekli dosyayı görüntüle 53570
Ekli dosyayı görüntüle 53571
Moderatör tarafında düzenlendi: