Keşfet

Lifetech Marka Süper Akvaryum

s.erel

Yeni Üye
Ad Soyad
SALİH EREL
Değerli forum üyeleri okul durumumdan dolayı hobime bir süreliğine ara veriyorum. Bu yüzden akvaryumu ve malzemeleri elden çıkarıyorum:

24012008125qn2.jpg

24012008126gm1.jpg

24012008127po0.jpg

24012008128uk8.jpg

24012008129kw8.jpg

Akaryum hakkında kısaca bilgi vermek gerekirse: akvaryum 100*40*50(h) sahip 10 mm cam kalınlığına sahip olup bombelidir. 2 adet florasan mevcuttur. Biri aktinik olmak üzere. Alalı 4 ay oldu ama okul'dan dolayı bir süreliğine ara vermek zorundayım. Lifetech marka ısıtıcısı mevcuttur. Protein skimmer olarak; 150 p modeli yanında 1100lt/h kafa motoruyla beraberdir. Ayrıca atman marka 2 adet dalga motoru ve sera marka nitrit, nitrat, ph testleri ve ayrıca prodac marka fosfat ve kh testleri ve otto marka granumarin ve new life spectrum marka granumarin yemi (hiç açılmamış) ile birlikte toplam 650 ytl'dir.

İlanım günceldir

İlanım günceldir

İlanım günceldir. Yokmu hiç kimse şu akvaryumu kapıp götürecek?

İlanım günceldir

Fiayt 600 olarak güncellendi. İlanım günceldir...

İlanım günceldir

İyi bir protein skimmer ve metal halide+ t5 armatür le takas düşünülür

Takas düşünülmektedir.

Şok şok şok fiyat. 450 ytl oldu arkadaşlar fiyat sondur. Pazarlık düşünmemekteyim

İlanım günceldir

Fiayt günceldir. Ps satılmıştır. Diğerlerinin satışına devam edilmektedir. Pazarlıksız son fiyat; 300 ytl'dir

İlan günceldir

İlanım günceldir. Yokmu akvaryuma ihtiyaç duyan bir allahın kulu?

armatürü ayrı satmak isterseniz bilgilerini alabilirmiyim?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ö.m. attm ender bey

Arkadaşlar ilanım günceldir. Fiyat sondur

Ps harici bütün malzemeler hala mevcuttur. Boyu marka bir akvaryumla takas düşünüyorum

İlanım güncel, fiyat sondur. Boyu marka nano akvaryumla takas düşünüyorum

Konu görüntüleyen kullanıcılar