Keşfet

Light Spect led aydınlatmalar hakkında bilgi talebi

Aydın Kongel

Yeni Üye
Ad Soyad
Kongela
Merhaba

Light Spect led aydınlatma kullanan var mı? Mümkünse ürün hakkında bilgi verebilir mi?

Teşekkürler

Aydın bey 36 watt olan modelinden kullanıyorum ancak daha yeni kurdum akvaryumu. Canlı yeterliliği konusunda henüz birşey diyemem renk tonlaması için birkaç yorum yapabilirim. Tamamı açıldığında çok beyaz oluyor. Aldığım model 2 düğmeli ve kumandalı. Dügmelerin biri mavi ve kırmızı ledleri, diğeri beyaz ledleri açıyor. Kumandadan renk kısıp açma olayı iyi ancak tonlama bu şekilde de yine beyaz. Beyaz ledlerden birini siyah bant ile kapattım. 1 adet mavi modül led eklemesi yapmayı düşünüyorum. Zetlihgt kullanırken beyaz mavi kırmızı ayrı ayrı kısıp açabiliyordum böylece istenilen rengi yakalıyordum. Keşke bundada böyle bir ayar olsa diyorum açıkçası. Malzeme işçilik tasarım gerçekten güzel ama. Firmayla görüşüp bir beyaz led yerine mavi led koydurup tonlama üzerinde oynanır ise daha güzel olur gibi.

Yaklaşık 1 seneden beri kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamadım. Bende zed m4 ana ünite var ve ek olarak 70 w ünitesini aldım aralıklı olarak. Soğutma su sıcaklığı hepsi ana üniteden. Herhangi bir sorun yaşadımmı asla. Firma sahibi eski hobici-elektronikci olduğu için konuya hakim zaten. Par değerleri vs çok yorum yapamam teknik bilgim sınırlı olduğu için ama şu ana kadar ben herhangi bir sorun yaşamadım. En önemli nokta derdinizi doğru anlattıgınızda karşınızda bir çözüm ortagı buluyorsunuz ve sonuna kadar yardımcı oluyor. Başka sorunuz olursa seve seve yardımcı olurum.  

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri