Keşfet

Long Tentacle Purple Anemone

corpuss

Yeni Üye
Ad Soyad
hikmet mankut
açtığında 2 avuçtan çok daha büyük olan anemonum neredeyse tank kadar olduğu için satılıktır. (tank 40 litre dir.) Videoda katlı vaziyette durmaktadır. Occalarisler parçalayacakmışcasınıa kerkiniyolar içinde :: :)

60 TL. ataköyden teslim 533 707 66 77

istenirse eş black occalerisler de satılıktır. 2 black bşrleşip daha ufak olan diğer turuncu occalerisleri didklemeye başladılar.

Eğer satılmadıysa ben almak isterim.

Eğer hala alan olmadıysa ben hemen havalesini yapıp yarın da Ataköy' den elden teslim alabilirim. Lütfen haber verin.

Arkadaşlar kusurabakmayın yoğunluk nedeniyle ne mesajlara ne de telefonuma bakamadım. durumumda hala aynı.

Anemonla occalarisleri birlikte almak isteyen olursa öncelik o arkadaşın olsun (evlerinden ayırmaya şimdilik kıyamadım)

Balıklarla beraber fiyat nedir?

Anemone+ 2 black occalaris =180 TL. fiyatlar benim aldığım fiyatlardır.

Bende soytarı olduğu için o şekilde alamam. Alana hayırlı olsun.

Anladım. Bende Percula var, o yüzden balıklara pek ihtiyacım yok ama eğer sadece anemonu alabilirsem ve "alışverişte kimsenin önüne geçip sırasını yemiyorsam" hemen ÖM den havale bilgilerinizi gönderirseniz ödemeyi yapar ve uygun zamanda da canlıyı teslim alırım?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tek satis olmasi durumda senindir

Yarın sürekli dışarıda olacağım Hikmet Bey, internete giremem tahminen. Eğer OK derseniz gün içinde lütfen beni 0532 3667566 dan ararsanız Ataköy' e gelip alırım...

İyi akşamlar

Anemon ve black occalaris ler birlikte guncel

canlıları şuan için satmaktan vazgeçtim

eser kardeşim anemonmu lazım sana söylesene bana ayarlayayım ...

fazıl bey bana lazım :İ) ö.m attım ama sıze msj gelmıyor..

Ben de denedim sabah, mesaj kutusu dolu, çok popüler biri Fazıl Abi :) Mail gönderin: fazil.yilmaz@hotmail.com...

Ben de denedim sabah, mesaj kutusu dolu, çok popüler biri Fazıl Abi :) Mail gönderin: fazil.yilmaz@hotmail.com...

:) ))) bu popülerlikten bende bıktım bazen alıp başımı egeye yerleşip lepistes işine geri dönsem diyorum : :) ))))

posta kutusunu temizledim ....

:) ))) bu popülerlikten bende bıktım bazen alıp başımı egeye yerleşip lepistes işine geri dönsem diyorum : :) ))))

posta kutusunu temizledim ....
mesaj kutun dolu abi :=) anemonu tek verebilirseniz almak isterim perculalarım var

güncel

Konu görüntüleyen kullanıcılar