Keşfet

Lütfen acil yardım ediniz.

Yagmuryagmur

Yeni Üye
Ad Soyad
Zaire
Merhaba.

Konuyu burayada acil yazmak istedim siteyi kullanmayı bilmiyorum bu yüzden özür dilerim sizden konuyu burada açtığım için. 

Uzun zamandan bu yana tatlı su akvaryum ve canlılarla ilgilenmekte uğraşmaktayım bu sebepten dolayı bir anlık deniz suya merak saldım ve deneme amaçlı denizden alıp ufak bir akvaryumu doldurup içine kestaneler ile midiye koydum. 

Hiç bir şeklide deniz canlılarla suyla alakalı bilgiye sahip değilim ve maddi olarak durumlarım iyi değil önemli olan mazeme teymin edemiyorum. 

Gözüm asla yükseklerde değil bir tuzlu su salyangoz bile beni inanılmaz mutlu eder,hiç bir canlıyı mazemeyi satın alacak durumum yok belki ilk defa buraya sizden yardım için bu yazıyı hazırlıyorum.  

Bazı tanıdık deniz akvaristler sağolsun bilgi konusunda yardımcı olmayı çalışıyorlar fakat hiç yoksa bir skimmer olmalı diyorlar döngüyü oturtması için vede ufak bir dalga motor dediler acilen. 

Ayrica bu kurduğum minik doğayı kaybetmek istemiyorum çok güzel benim için harika ötesi  birşey bu ilk heyecanımı anlayacağınızdan eminim.

Bana bu konuda yardımci olacak kimseler olursa lütfen çok uygun fiata bunları nasıl edinebilirim bilemiyorum  ama yardım elinizi bekliyorum. 

Teşekkür ederim şimdiden sağlıklı hobiler dilerim

Merhaba 

akvaryumdaki döngünün sağlanması için Protein skimmer ve dalga motorunun olması çok önemli özeliikle de Mercan besleyeceksiniz. Ben hobiye başladığımda www.saltwaterguaranteeaquarium.com  sitesinde çok uyguna malzemeler bulmuştum. Burada bir çok protein skimmer ve diğer malzemeler mevcut. Çok ta uygun fiyatlılar incelemeni tavsiye ederim. 

Merhaba 

akvaryumdaki döngünün sağlanması için Protein skimmer ve dalga motorunun olması çok önemli özeliikle de Mercan besleyeceksiniz. Ben hobiye başladığımda www.saltwaterguaranteeaquarium.com  sitesinde çok uyguna malzemeler bulmuştum. Burada bir çok protein skimmer ve diğer malzemeler mevcut. Çok ta uygun fiyatlılar incelemeni tavsiye ederim. 
Teşekkür ederim şimdi atiğiniz linki inceleyeceğim. 

Uzun bir süre canlı koymıcağım sadece şimdilik midiye ve kestaneler kalacak yosunlu kayaları koydum denizden çakılları aldım  herşey şuanda okadar güzel görünüyorki. 

Konu görüntüleyen kullanıcılar