Keşfet

Lütfen yardımcı olurmusunuz

bjk3483

Yeni Üye
Ad Soyad
güray
Akvaryumda sadece 2 adet balık olmasına rağmen elyafta ve psde aşırı pislenme var. Deniz anası kıvamında şeffaf yapılarda oluşuyor. Osmos cihazının tüm parçalarını yeniledim. Sorun ne olabilir mercanlar huzursuz akvaryum  3 yıllık.

Su sıcaklıgı nasıl yüksek ise bakteri ölümü olup ps aşırı toplama yapabilir

RNE-L22 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullandığın mercan besinlerini gereğinden fazla kullanıyor olablirsin. Aynı şekilde balık yemleri içinde geçerli.

Önerilerinizi dikkate alıcam su sıcaklığı bugün itibariyle ısıtıcıyı kapadım, yemleme otomatik yapılıyor 2 kez onun dışında yemde atmıyorum, boruları psyi tıkar nitelikte salyamsı yapılara anlam veremedim teşekkürler cevaplarınız için

Akvaryumda sadece 2 adet balık olmasına rağmen elyafta ve psde aşırı pislenme var. Deniz anası kıvamında şeffaf yapılarda oluşuyor. Osmos cihazının tüm parçalarını yeniledim. Sorun ne olabilir mercanlar huzursuz akvaryum  3 yıllık.
Hocam snail mi var akvaryumda?

Suyun kokusu nasıl, onemlı bır sorun olursa kokudan fark edebılırsınız, bırde temızlık ekıbı yasıyor mu ona bakmalı. Ben olsam su degısımı yapar (suyun tuzlulugunu pekde artırmadan) aydınlatma suresını azaltırdım. Bırde psnın toplamasını kontrol ederdım.

Temizlik ekibi yok 

Akvaryum hakkında bilgi verirseniz daha net yardımcı olunabilir ebat kaya kum tuzluluk amonyak nitrit nitrat bu şekilde net bir cevap alamazsınız

RNE-L22 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

50x50 akvaryum 2 ad balık var yemleme günlük 2 kez yapılıyordu 1 kereye düşürdüm. 1024 tuzluluk haftalık ro suyla değişim yapıyorum amonyak nitrit nitrat olacağını düşünmüyorum. Deneme için damacana satın su ile değişim yapıcam birtek sudan şüpheleniyorum. Damacana su tavsiyeniz varmı?

Konu görüntüleyen kullanıcılar