Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Akvaryumda sadece 2 adet balık olmasına rağmen elyafta ve psde aşırı pislenme var. Deniz anası kıvamında şeffaf yapılarda oluşuyor. Osmos cihazının tüm parçalarını yeniledim. Sorun ne olabilir mercanlar huzursuz akvaryum 3 yıllık.
Önerilerinizi dikkate alıcam su sıcaklığı bugün itibariyle ısıtıcıyı kapadım, yemleme otomatik yapılıyor 2 kez onun dışında yemde atmıyorum, boruları psyi tıkar nitelikte salyamsı yapılara anlam veremedim teşekkürler cevaplarınız için
Akvaryumda sadece 2 adet balık olmasına rağmen elyafta ve psde aşırı pislenme var. Deniz anası kıvamında şeffaf yapılarda oluşuyor. Osmos cihazının tüm parçalarını yeniledim. Sorun ne olabilir mercanlar huzursuz akvaryum 3 yıllık.
Suyun kokusu nasıl, onemlı bır sorun olursa kokudan fark edebılırsınız, bırde temızlık ekıbı yasıyor mu ona bakmalı. Ben olsam su degısımı yapar (suyun tuzlulugunu pekde artırmadan) aydınlatma suresını azaltırdım. Bırde psnın toplamasını kontrol ederdım.
50x50 akvaryum 2 ad balık var yemleme günlük 2 kez yapılıyordu 1 kereye düşürdüm. 1024 tuzluluk haftalık ro suyla değişim yapıyorum amonyak nitrit nitrat olacağını düşünmüyorum. Deneme için damacana satın su ile değişim yapıcam birtek sudan şüpheleniyorum. Damacana su tavsiyeniz varmı?