Keşfet

Macro Alg (Ücretli Yada Ücretsiz)

muhoni

Yeni Üye
Ad Soyad
Fırat Aslan
Picoya yaptığım refigium için macro alg arıyorum. Ücretli ya da öcretsiz olabilir. 1-2 kök xenia da alabilirim.

Güncel

FIRAT İŞİNE YARARSA CULERPA VEREBİLİRİM.SENİN İÇİN XENİA FRAGLADIM KABUL EDERSEN YENİ AKVARYUMUN BİRAZ DAHA OTURDUGUNDA HABER VER XENİA HAZIR.

Tamam abi sevinirim. İlanı güncellemek için girmiştim ben de. Yine de spagetti alg, red alg tarzındaki algler için ilanı güncel tutuyorum. Çeşit olsun..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu sıralar bende yeni tank kurdum 1 ay oldu sistem oturmuş durumda.Ayrı başlık açamayayım dedim bu başlık altında konuşmak istedim Fırat abi sakıncası yoksa eğer bende arıyorum caulepera macro alg felan ücretli veya ücretsiz farketmez..

Fırat nano tankını gördüm, eline sağlık güzel olmuş. Daha da güzel olacak inşallah. Spagetti alglerimin budanma vakti geldi, makasla dalacağım bugün. Sanırım bir avuç kadar çıkar, senin sump baya küçük zaten yeter sana:D istersen pazartesi akşam kargolayabilirim.

Tamamdır Hasan, adres bilgilerini gönderdim. Spagetti, Caluerpa yeter sanırım. Melih tahmin ettiğim gibi giderse en kısa sürede zaten bol miktarda çıkar. Gönderirim sana.

Hayırlı olsun . Teşekkür ederim Fırat abi.

Konu görüntüleyen kullanıcılar