Keşfet

Made In Pasific Akvaryum

dehjetbmw

Yeni Üye
Ad Soyad
erkul senkaya
pasific akvaryum yapımı membran mobilyalı 100*60*55h akvaryumu büyüteceğim için satılıktr.ön yancamlar extraclear.

detaylı resim isteyen olursa gönderebilirim.en şık akvayumdur :)

koyduğum foto ilk kurumdaki fotodur.

fiyat 600 tl kumuda hediyemdir...

resim.diğer resimler için mesaj attınız bu akvaryum fatihgsm sattığı eski tankın eşidir...

güncelll yeni tank kurmak isteyen hobbycilere yardımcı olurum.camlarında kesnlikle çizik yoktur...

BAZI TANG TÜRLERİ +PARA İLE TAKAS OLABİLİR GÜNCEL

tank kaba temizliği yapılmış taşınmaya müsaittir..öm larınızı bekliorum detaylı resimler için

güncelll yeni tank kurmak isteyen hobbycilere yardımcı olurum.camlarında kesnlikle çizik yoktur

satılmıştır...

günceldir.alacak arkadaş kaparo verdiği halde 15 gündür aramalara ve mesajlarıma cevap vermediği için günceldir..

fiyat 550 tldir.vortech mp 40 ile takas olur!

günceldir.alacak arkadaş kaparo verdiği halde 15 gündür aramalara ve mesajlarıma cevap vermediği için günceldir..

fiyat 550 tldir.vortech mp 40 ile takas olur!
Erkul bey işim gereği şehir dışında olduğumu ve sürekli telefonlarıma bakamadığımı size söylemiştim. Akvaryumu almayı bende isterdim fakat iş yoğunluğumdan dolayı alamadığımı biliyorsunuz, heralde işimi gücümü bırakıp akvaryumu almaya gelemiyeceğimi sizde takdir edersiniz. Tanımadığım birine anlaştığımız gün sizi bekletmeden kapora göndermem heralde benim iyi niyetimin ve akvaryumu alacağımın garantisidir diye düşünüyorum. Heralde hiçkimse almıyacağı bir ürüne kapora göndermez. Ayrıca Erkul bey madem akvaryumu tekrardan satılığa çıkardınız neden size gönderdiğim ücreti tekrar geri göndermediniz ? Sonuçta size banka havalesi yapılmıştı, aynı hesaba geri havale yapatıktan sonra bu mesajı yazabilirdiniz, yakışan bu olurdu. Havaleyi bekliyorum Erkul bey...

arkadaşım 1000 tane mesajıma neden cevap vermiyorsun burdan cevap yazıorsun.öm yolluyorum size..

arkadaşım 1000 tane mesajıma neden cevap vermiyorsun burdan cevap yazıorsun.öm yolluyorum size..
ÖM'ye gerek yok Erkul bey, madem konuyu buraya taşıdınız burdanda konuşabiliriz. 1000 tane msj ıza cvp verememin cevabını ilkinde vermem yani şehir dışında olmam, diğerlerine verebilecek değişik bir cevabım yok, imkanımda yok. Eğer bu kadar acaleniz varsa tabi ki başkasına satın akvaryumunuzu , ben havalemi bekliyorum.

Saygılar...

tank günceldir alan arkadaşa içinden cıkan kumu hediye edebilirm..

tank doğan beye rezerveli satılmıştır...

Erkul Bey;

ilginiz , alakanız ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim ...

güle güle kullan kardeşim

Konu görüntüleyen kullanıcılar