Keşfet

Mantis (video)

Abi bu herif benim triggerlardan bile psikopatmış

Nerde buluruz :)

Canlıkaya Net de diğer canlılar bölümünde bu var 4211 Harlequin Mantis Shrimp Odontodactylus Scyllarus :)

Bu şapşal görüntüye aldanmamak lazım ama :p

Odontodactylus%20scyllarus%20mantis%20shrimp%20%20Fiji.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
evet, indo pacificte yok oyle renkler.. pembe olanlari cok nadir hayvanlar.

mantis shrimp forumlari var. hastasi cok yani :)

Bu resmini görende hayvanı Palyaço zanneder. Şabalak bişey gibi duruyo. İnsanın parmağını bile koparabildiği şehir efsanesimi ?

22 kalibre vuruyormuş..

bilmeyen ve sevmeye çalışan dalgıcların düşmanı aynı zamanda. parmakları koparıyor. çok güçlü , aman dikkat.

Akvaryumumda böyle bir canlı olsa direk parçalardım.. Bu ne ya... İzledikçe sinir oldum hayvana...

ruh hastası yaa

nasıl saldırıyor manyak hayvan.

Bende var Çok sevimli ve karateri olan bir canlı arkdaşlar :D REsmen beni tanıyor gelip bakınıyor arada bir uysalını bulursanız çok güzeller. Bazılar aşırı agresif onune gelene vuruyor

Nasıl yani yoksa sevdiriyo mu kendini :)

incelemelerimde gördüğüm üzere bu canlı insanla iletişim kurabiliyormuş. sizi tanıması çok normal yani :)

505cd52c-8a32-4f34-af77-7b6e2f053bcb.jpg

Mantis Karidesi

Mantis Karidesi (Stomatopod)
Mantis karidesleri genellikle 10 cm büyüklüğünde olan, bazıları 38 cm’ye kadar büyüyebilen bir karides türüdür. Şimdiye kadar yakalanan en büyük mantis karidesi 46 cm büyüklüğündedir. 450’den fazla mantis karidesi türü v...

Kaynak: https://www.balikavcisi.com/deniz-canlilari/mantis-karidesi]mantis karidesi, akvaryum kıran karides, deniz canlıları[/URL]

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu görüntüleyen kullanıcılar