Keşfet

Maroon Clown

ONUROS

Yeni Üye
Ad Soyad
ONUR
Dün internetten bir firmadan  2 Adet Maroon Clown aldım. Whatsapp ile videoda gönderdiler. Bu akşam balıkları teslim aldım. İkisininde bantları problemli. Birinin neredeyse hiç yok diğerininde sol taraftakiler yarım. Şimdi gönderdikleri videoyu dikkatli izleyince 10-15 balığın arasında 3 adet böyle balık var. İkisi bana gönderilmiş. Allah yaratmış, şekilci değilim ama yapılan ayıp değil mi ? Yada büyüdükçe bant oluşur ben mi evham yaptım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Buyudukce bantlarin degisecegini sanmiyorum. Internetten alisveris boyle birsey. Bir kac kez sorun cikmiyor ohh diyorsun sonea bir an geliyor  insanin hevesine ucan tepik atmayi iyi biliyorlar..

Çok bilgim Yok fakat bende istediğim gibi bulamayınca lekesi kısmen az olan bir balık görmüştüm alsam ilerde leke ve şeritleri yayılır mi diye sordum. Hayır balık buyur lekesi neyse ayni şekilde kalır denilmişti. 

Bant mant oluşmuor arkadaşım. 2.5 cm olan balık son şeklini almış oluyor. Yetişkin Clownlarda yüzgeçteki siyah kontur belirginleşiyor. Beyaz çizgi 2.5cm ken neyse 7.5cm kende o.

Aynı durum bendede oldu.  telefonla istanbuldan tanınan bir firmadan sipariş ettim. Özel rica ettik ilk balıklarım yakışıklı gönderin lütfen diye.
Gelen balıkların ikiside misbar clownfish. Çizgileri yarım yarım. Biri gecesine akvaryumdan zıplamış zaten. diğerinide verip hobiciden görerek bir çift düzgün almayı düşünüyoum.

40 TL otobüs parası verdim birde yazık. Görmeden balık almayın benim gibi.

Konu görüntüleyen kullanıcılar