Keşfet

Mavi Bacakli Hermit

Mighty Zoa

Yeni Üye
Ad Soyad
Mehmet
2 adet mavi bacakli hermit yengeci (blue legged hermit crab) satiliktir.

Fiyat: 30 YTL adedi (ikisi 50 YTL)

teslimat: elden (Kiziltoprak/Feneryolu)

daha once hic canli gondermedim kargo ile, elimden geleni yaparim isterseniz fakat garanti veremem.

resim (temsili degil, kendi resmidir) :

2993017737_b40f7317a3_o.jpg

yaklasik 6-7 aydir akvaryumdalar, hic bir mercana, baliga ya da conch'a zarar verdigini gormedim. (en son 2 aydir refigium'da 2 hermit bir conch, yemek vermeden 1-2 hafta gidiyorlar yine de conch'a birsey yapmiyorlar) her turlu yemi yiyiyorlar.

fraglari devirdikleri icin refigium'a koymustum ama orada mangrove'lari devirdiler. onun disinda hic bir zararini gormedim.

yazmayi unutmusum: 2'sini de alana yaninda 3 ek kabuk hediye - kabuk degistirmeyi severler de :)

Güncel, ikisi birlikte 30 YTL!!

Güncel

Güncel.

ayrilmistir.

merhaba..eğer satılmadıysa ve kargo imkanınız varsa ankaraya ben talibim 2 sine..tesekkrler

Arikan Bey su an icin hermitler ayrildi, ama eger satilmazlarsa size bildiririm.

Ankara'ya elimden geldigince iyi bir sekilde paketleyerek gonderirim, ama hermitler icin bir sorun olur mu bilemem ve garantisini maalesef veremem. (Acik acik soyliyeyim istedim)

Dedigim gibi eger ayiran arkadas vazgecerse, detaylari sizinle konusuruz, icinize sinecek bir cozum yaratiriz.

canlilar satilmistir. yeni sahibine hayirli olsun.

Konu görüntüleyen kullanıcılar