Keşfet

Maxspect - Gyre XF130 Dalga Motoru

AKIN

Yeni Üye
Ad Soyad
akın
Maxspect - Gyre XF130 Dalga Motoru sipariş vereceğim.almadan önce kullanan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.tank boyutu 100*70*55.mp40 düşündüm tek motor yetersiz gelir dediler.Maxspect - Gyre XF130 Dalga Motorunu tavsiye ettiler.kullanan arkadaşlardan tavsiyeler almak istiyorum.cevaplar için teşekkür ederim.

Full sps olmayacaksa mp40 ı da, xf130 U da tam güçte kullanamazsınız bence...

bahsettiğimiz motorlar epey güçlü 350lt tank için...

ben 250 lt de mp10 kullanıyorum %70 i geçersem güçte, lps ler açamıyor ve hepsi kuytuda , sps ler akıntıya maruz...

benim tank 75*75*50h...

1 mp10 var, 1 tunze 6040 var, tunze 6040 wavebox olarak çalışıyor...

sizin ölçüde, birden çok büyük motor da kullanırsınız ama, amaç ölü (akıntısız) alan kalmaması için, mecburen kısarak...

geniş alanda akıntı için gyre iyi, ecotech de akıntıyı güzel yayıyor...

cam kalınlığınız 10mm den fazla değilse tek mp40 yerine 2*mp10 da düşünebilirsiniz...

sağlamlık açısından, her iki motor da yedek parça istediğini çok paylaşımda rastladım...

ecotechler Zaman içinde biraz ses artışı, gyre de ise minik salyangoz ve limpetlerden çarkların etkilendiği yazılmış...

hatta tankta salyangoz ve limpetlerden çok varsa gyre, yedek özel bir pervane satıyor, daha geniş aralıklı, 4 kanattan oluşan sağlamlaştırılmış model pervaneleri var...ecotech inde tüm yedek parçaları ithalatçıda bulunuyor...

teşekkür ederim.

başka kullanan arkadaşlar yokmu acaba.

Xf 130 var bende memnunum mp40 kullanmadığım için karşılaştıramam motor güçlü ve modlar güzel ama snail yüzünden 2 kere pervane kırdım yedek set 30 40 tl civarı. 

Birde zamanla mp serisi gibi bu motorda ses yapmaya basladi.

350 lt tanka büyük gelir ama ayarı kısarak kullanırsınız.  

teşekkürler.

Merhabalar, 100/60/50 tankımda xf130 kullanıyorum. Modları biraz karışık gibi ama fazlasıyla yetiyor. Orta güçte bile tankı sallıyor.O yüzden düşük modda kullanıyorum hem de sesi azalmış oluyor. Yüksek güçte vınlama sesi duyabilirsiniz.

Konu görüntüleyen kullanıcılar