Keşfet

Mercan Pazarı

chaos1907

Yeni Üye
Ad Soyad
Taşkın Zaim
Montipora Digitata Green-Red-Orange (18cmx16cmx27h tank boyutu verir gibi oldu..) ve Undata(pasifik akvaryumda bulunanın aynısı) kayası yaklaşık 6 Kg ve corallin alg kaplıdır ----550$

Echinpora Lamellosa 14 cm çap---60$

Acropora Green üzerinde 27 adet dal mevcut---120$

Moderatör tarafında düzenlendi:
bıktım sürekli istanbulluların güzel şeyler satmasından ve ankaradaki mercan arzının azlığından :D

ankarada olsa acropora greeni alırdım valla

Aynı canlının daha büyüğünden elimde mevcut.çok beğendiyseniz ondan bir frag yollayabilirim

Fiyatlar günceldir.

bıktım sürekli istanbulluların güzel şeyler satmasından ve ankaradaki mercan arzının azlığından :D

ankarada olsa acropora greeni alırdım valla
Ben beğendim :) taşkın bi gelemedim sana ya.internet siteside yapmışın ağzımızı sulandırıp duruyorsun.

Sitede adres yok yalnız, homeoffice mi çalışıyosunuz Taşkın bey ?

Azmi bey'e gönderdim bir parça o green den Ersan.Şu sözünü tutta gel bi'gün,sana da hazırlayayım istediklerinden. :D

Adres benim ev Kerim bey...Ama akrilik falan lazımsa fabrikaya beklerim

Lamellosa satılmıştır.

Taşkın bey bitirmeyin mercanları aman diyim
default_tongue%20(1).gif

Taşkın bey bitirmeyin mercanları aman diyim
default_tongue%20(1).gif
Mercan bitmez Azmi bey bende kolay kolay merak etmeyin :D şaka bir yana umarım canlı sağ salim elinize ulaşır.sağlam bir paket yaptım 1000 kere tembih ettim "dikkatli olun içinde kırılacak eşya var" diye ama bu kargocuların sağı solu pek belli olmuyor yine de...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Fiyatlar günceldir

Montipora Digitata Green-Red-Orange (18cmx16cmx27h tank boyutu verir gibi oldu..) ve Undata(pasifik akvaryumda bulunanın aynısı) kayası yaklaşık 6 Kg ve corallin alg kaplıdır ----550$ SATILDI

Echinpora Lamellosa 14 cm çap---60$ SATILDI

KALAN CANLI

Acropora Green üzerinde 27 adet dal mevcut---120$

Fiyat güncel arkadaşlar

Fiyat hala güncel.ancak almak isteyene bir güzellik yaparım

Acro ya bir talip var.diğer mercan fragları yakında...

Konu görüntüleyen kullanıcılar