Keşfet

Mercan Ve Mushroomlar...

karga tulumba

Yeni Üye
Ad Soyad
burhan
Merhaba!

Mini bir canlı listesi hazırladım. Fotoğraf makinesi olmadığı için zoom yapamadım, bu sebepten renkleri de yakalayamadım. Hobici fiyatı olmak kaidesi ile makul canlı takasına da açığım. 

As follows:

Nu 1 Mushroom Kayası; yaklaşık 15 santime 25 santim genişlikte endonezya kayası üzerinde, kırmızı ve yeşil mushroomlar. 10 adet büyük, 10 civarı da yavru mushroomla kaplıdır. Tam açıldıklarında kayanın üstünü tamamen kapatır. Ayrıca kayanın ucunda 5 kafa polip bulunmaktadır. Fiyat : 120 TL

Nu 2 Mushroom Kayası; yaklaşık 10 santime 15 santim genişlikte endonezya kayası üzerinde, kırmızı ve yeşil mushroomlar. 5 adet büyük, 20 civarı da yavru mushroomla kaplıdır. Yanında 2 kafa mavi mushroom ve Finger Coral fragı da takviyedir. Fiyat : 100 TL

Nu 3 Mushroom Fragları; Aşağıdaki fotoda görülen kaya, tarak ve kabuklu üzerinde 8 parça frag mushroom. Kırmızı, yeşil ve mavi renktedirler. Yanında tek kafalı torch ( akvaryumumu taşırken diğer kafalar zarar gördüğü için kapanmıştır. 10 kafalı mercanın tek kafası açık durumdadır. Diğer kafaların toparlanması kısmet işi...Fotodan belli olmasa da, metalik yeşil...). Fiyat : 100 TL

Nu 4 Mushroom Fragları; 5 kafa büyük, 5 kafa yavru mushroom. Yanında tek kafalı torch ( akvaryumumu taşırken diğer kafalar zarar gördüğü için kapanmıştır. 7 kafalı mercanın tek kafası açık durumdadır. Diğer kafaların toparlanması kısmet işi...Fotodan belli olmasa da, metalik yeşil...), Leather Coral yavrusu (biraz irice bir yavru), Ricordea Yuma (ya da leather mushroom emin değilim). Fiyat : 100 TL

Saygılar...

Nu 1 Satılmıştır.

Geri kalanlar güncel...

Konu görüntüleyen kullanıcılar