Keşfet

Mercanlarda Damping !

gokcegoktan

Yeni Üye
Ad Soyad
Gökçe Ali Göktan
Satılık canlılar, fiyatlarda damping yaptım.

1- Montipora Digitata (Yeşil) - 3 adet - adedi 30 YTL

4-5 dallı ve yaklaşık 8-10 cm uzunluğunda. Bazıları küçük kayalara ve deniz kabuklarına yapışık, bazıları da kayasız. Bir tanesinde (kabuğa yapışık olan) xenia da var.

2- Trompet coral (Yeşil) ve xenia beraber aynı dalda - 4 adet - adedi 40 YTL

Bazıları 5-6 polypli, bazıları 3-4 polypli. Hepsi dallı ve herbirinin dallarına tutunmuş 3-4 kök xenia da var. Beraber hiç problemsiz yaşıyorlar. Fotoda hepsi beraber gorunuyor.

3- Octopus (Yeşil) - 1 adet - 40 YTL

2 dallı ve dallara yapışmış 2 polyp var, büyük polyplin çapı yaklaşık 5-6 cm, küçük polyp 2-3 cm.

4- Pavona cactus - 1 adet - 40 YTL

Kayaya yapışık, yuksekliği yaklaşık 5-6 cm.

5- Button polyp kayası (Kahverengi ve yeşil) - 1 adet - 60 YTL

Yaklaşık 20 cm uzunluğunda kaya üzerinde irili ufaklı 40-50 polyp var.

6- Button polyp kayası (Yeşil) - 1 adet - 50 YTL

Yaklaşık 10 cm çapında yarım daire kaya üzerinde irili ufaklı (büyükler daha çok) 20-25 adet polyp var.

Aşağıdaki linkten resimlere ulaşabilirsiniz. Tüm mercanlar İstanbul içi teslim edilecektir. Özelden veya telefondan ilk arayan arkadaşın önceliği olacaktır. Cep tel: 0535 217 35 11

Günceldir. Kimse aramıyor, mesaj atmıyor. İhtiyacı olan yok galiba. Yoksa fiyatlar mı yüksek geldi :)

fiyatlar makul ama bence sıcaklardan dolayı canlılardan uzak duruyorlar biraz bende dahil

Nakliyede ısı problem olmaz kanımca... Şimdiye kadar sattıklarımdan bir şikayet gelmedi bana. Ama akvaryum ısınız yüksekse söylenecek birşey yok. Değil mercan balıkların bile işi zor.

İstanbul'da bu hobiyle uğraşanların soğutucu almaları veya alternatif yöntemlerle akvaryum ısısını makul seviyede tutmaları şart bence.

Günceldir. Kimse aramıyor, mesaj atmıyor. İhtiyacı olan yok galiba. Yoksa fiyatlar mı yüksek geldi :)
Bence fotoğraf kalitesinin biraz etkisi var. Daha kaliteli ve net çekilmiş fotoğraflar olsa şöyle renklerin canlı canlı göründüğü, talep daha fazla olabilirdi. Reklam herşeydir.. :)

Bence fotoğraf kalitesinin biraz etkisi var. Daha kaliteli ve net çekilmiş fotoğraflar olsa şöyle renklerin canlı canlı göründüğü, talep daha fazla olabilirdi. Reklam herşeydir.. :)
Haklısın Hakan. İstediğim kalitede fotolar çekemiyorum maalesef. Makro lens ve tripod almam lazım galiba. Onun yerine arayan arkadaşları evime davet ediyorum... Zaten şimdiye kadar alan arkadaşların hepsi eve gelip aldı. Bu vesileyle belirtmiş olayım. Görüp almak isteyenleri seve seve misafir ederim :)

Ben açıklayayım o zaman ben bir kısım canlı aldım. Canlıların formu renkleri ve bakım şartları gayet düzgün. Gökçe hocam benim için mavi polyp in yanına daşş bırakacaktın nooldu o iş.

Saygılarımla

Merak etme Onur hazır olunca haber veririm. Polypler kafalarına göre kaya seçiyorlar. Yanına kaya koymak pek fayda etmedi şimdilik. Akvaryumun en üstündeki kayaya bile sıçramışlar (nasıl oldu bilmiyorum), ama yanındaki kayada tık yok. Bekliyorum bakalım ne olacak. Ayrıca güzel yorumlar almak çok keyif verdi bana. Teşekkür ederim. Mercanların formundan memnun olmana da çok sevindim :)

Kalan canlılar;

1- Montipora Digitata (Yeşil) - 2 adet - adedi 30 YTL

4-5 dallı ve yaklaşık 8-10 cm uzunluğunda. Bazıları küçük kayalara ve deniz kabuklarına yapışık, bazıları da kayasız. Bir tanesinde (kabuğa yapışık olan) xenia da var.

2- Trompet coral (Yeşil) ve xenia beraber aynı dalda - 3 adet - adedi 40 YTL

Bazıları 5-6 polypli, bazıları 3-4 polypli. Hepsi dallı ve herbirinin dallarına tutunmuş 3-4 kök xenia da var. Beraber hiç problemsiz yaşıyorlar. Fotoda hepsi beraber gorunuyor.

2 dallı ve dallara yapışmış 2 polyp var, büyük polyplin çapı yaklaşık 5-6 cm, küçük polyp 2-3 cm.

4- Button polyp kayası (Kahverengi ve yeşil) - 1 adet - 60 YTL

5- Button polyp kayası (Yeşil) - 1 adet - 50 YTL

Yaklaşık 10 cm çapında yarım daire kaya üzerinde irili ufaklı (büyükler daha çok) 20-25 adet polyp var.

Aşağıdaki linkten resimlere ulaşabilirsiniz. Tüm mercanlar İstanbul içi teslim edilecektir. Özelden veya telefondan ilk arayan arkadaşın önceliği olacaktır. Cep tel: 0535 217 35 11

Kalan canlılar;

1- Montipora Digitata (Yeşil) - 2 adet - adedi 30 YTL

4- Button polyp kayası (Kahverengi ve yeşil) - 1 adet - 60 YTL

Kalan canlılar;

1- Montipora Digitata (Yeşil) - 1 adet - 30 YTL

4-5 dallı ve yaklaşık 8-10 cm uzunluğunda.

4- Button polyp kayası (Kahverengi ve yeşil) - 1 adet - 50 YTL

Aşağıdaki linkten resimlere ulaşabilirsiniz. Tüm mercanlar İstanbul içi teslim edilecektir. Cep tel: 0535 217 35 11

Selam Gökce bey 4- Pavona cactus - 1 adet - 40 YTL duruyormu?

Selam Gökce bey 4- Pavona cactus - 1 adet - 40 YTL duruyormu?
Merhaba Celal Bey,

Satısa cıkarttıgım satıldı. Ama isterseniz bir tane var satısa cıkartmadıgım. İsterseniz onu da aynı fiyattan verebilirim. Onun resmi yok. Tarif etmek gerekirse, tabanı 4-5 cm capında yuvarlak, uzerinde 1 cm lik bir kafa atmış durumda. Bu aralar keyfine diyecek yok masallah, 1-2 aya bir kac cm daha boy atacaktır. Bu arada daha once aldıklarınız ne durumda ? Umarım bir problemleri yoktur :)

Saygılar.

Gökce bey ilginize teşekkürler aldığım üç canlıda muhteşem iyi durumda xenialar aşırı büyüdüğü için tompetler arada gözükmüuor iki türden birini o kayadan ayırmam icap edecek.

Cactus te renk nedir acaba ve daha önce konuştuğumuz mavilerde durum nedir çok fazla çoğalmalarına gerek yok 2 veya 3 kafada ulsa bana yeter ve eğer elinizde kırmızı ve koyu mavi renk ağırlıklı polyp veye mausroom varsa özelden resim gönderirseniz ilgilenirim.

Gökce bey ilginize teşekkürler aldığım üç canlıda muhteşem iyi durumda xenialar aşırı büyüdüğü için tompetler arada gözükmüuor iki türden birini o kayadan ayırmam icap edecek.

Cactus te renk nedir acaba ve daha önce konuştuğumuz mavilerde durum nedir çok fazla çoğalmalarına gerek yok 2 veya 3 kafada ulsa bana yeter ve eğer elinizde kırmızı ve koyu mavi renk ağırlıklı polyp veye mausroom varsa özelden resim gönderirseniz ilgilenirim.
Süper :) Masallah, aman nazar değmesin. Cactus fotodaki ile aynı renkte. Mavi polyplerde henüz bir gelisme yok. Yanlış anlama olmasın mavi olanlar zoanthus veya palythoa türü değil. Türünden emin olmamakla birlikte, star polyp tipinde bir yapısı var. Sıçradıkları kayalar çok büyük (40-50 cm lik kayalar) olduğu için, o kayalarla birlikte veremem. İki büyük koyu mavi mashroom var. Onları da 50 YTL ye verebilirim isterseniz. Fotolarını akşama eklerim.

Saygılar.

Mavi polyp in de amma meraklısı çıktı. :D Önce ben istedim. Bana ne :D :D:D

blue mushroom

Konu görüntüleyen kullanıcılar