Keşfet

Metal Halide Lambası 20000 Kelvin

aqualine(bursa)

Yeni Üye
Ad Soyad
Bahadır Ergintan
20000 Kelvin Sylviana-Giesemann -blv-megachrome-aquamedic -h mort-mogul-arcadia marka kullanılmamış lamba aramaktayım özel mesaj yoluyla tekliflerinizi bekleyeceğim ,teşekkürler.

Merhaba aradığınız lamba kaç watt olacak ? double end mi single end mi olacak ?

Aslında double end istiyorum ama single end varsada markasını bilmek isterim o yüzden yazdım markasına göre farklı bir planım olabilir.150 waat 20000 k

Moderatör tarafında düzenlendi:
150w genelde double end oluyor, ve uv korumasız oluyor...

175w,250w ve üzerinde single end- double end olabiliyor, 250w single end lerin de çoğu kendinden uv korumalı...

bu arada markaya göre kullanılacak balast performansı etkiliyor,

aquamedic, giesemann,blv manyetik balastla

sylvania elektronik balastla iyi oluyor...

arcadia ya bakmadım hangisine uygun ama arcadia nın 14k sı cem isapur da vardı 2 adet sıfır olarak...

Tek olarak kullanacaksanız ve 20k olmasını istiyorsanız ve de mercan beslenecekse,150w da ben size Radium tavsiye ederim, 20k nın en yüksek par değerini veren lamba...

Diğer marka 20k ların 250w ından daha yüksek PAR değeri var...

Bahadır,

Ben de 20000 k 150 watt double end lamba arıyorum. Duruma göre beraber alalım. Ok?

Lambalarda kelvin değeri arttıkca ışık sarıdan maviye doğru değişir.Yani 6500 kelvin değerinde bir lamba sarı ışık verirken 10000 beyaz 14000 ve üzeri mavi ışık verirler.

bende slyvania 150w 20k mh var sadece deneme amaçlı 1 saat yanmıştır fiyatı 75 ytl kargo dahil

Konu görüntüleyen kullanıcılar