Keşfet

Metal Halide Ve Aquamedic Tf 1000 Multi Sl

mustafa

Yeni Üye
Ad Soyad
mustafa zafer
selamlar satılan malzemeler

1-çok az kullanılmış metal halide tekli armatür,elektronik balastlı,asansörlü ayarlanabilir tavana askılı,2 ay kullanılmış BLV 20000K lambasıyla fiyat 180 ytl.en üstteki yuvarlak armatür :)

2-iki adet orjinal or 2500 motorlu aquamedic turbofloter 1000 multi sl,askı olarakta kullanılabilir,1 adeti sadece 2 ay kullanıldı yeni gibi fiyatı 275 ytl,diğeri ikinci el alınmıştı oda çok iyi durumda diğeriyle aynı miktarda topluyor fiyat 200 ytl.ürünler sistem değişikliği nedeniyle satışta.

[attachmentid=272]

eger 250 ytl olursa yeni olanı almak istiyorum.

iki adet aquamedic turbofloter 1000 multi sl PS'den daha yeni olanı saadettin beye satılmıştır.diğer satışlar güncel.

bu ps benim yeni kurmaya başladığım 130lt avaryuma yeticekmidir?

ihtiyacınızı fazlasıyla karşılar,üzerinde 600 litre yazar,uygulamada ise 250 litre kadar çok rahat yeterli olur.

metal halide armatürün fiyatı 120 ytl olarak güncellenmiştir,yanında 2 ay kullanılmış 150 watt 20000kgiseman lamba yada 10000k BLV lamba verilecektir.

Merhaba.

200 ytl istediğiniz ps satıldımı?

Benim 500 lt bi tank'ım var.Ps olarak 15 gün önce Aqua Macro 250p aldım.Fakat pek toplamıyor,ne zaman elyaf değiştirsem o zaman bir miktar topluyor.Acaba sizin sattığınız benim işime yararmı?Açıkcası boş yere para vermek de istemiyorum.Tank'ta 8-9 adet küçük balık,20-30 kg kadar canlı kaya var.Bu ps'lerin sürekli bişeyler toplaması gerekmezmi?

Çok soru sordum pardon.

merhaba ben levent, metal halide yi almak istiyorum bana tel den bir çağrı bırakırsanız sevinirim 0533 285 85 46 gunduz bilgisayara bakamadığımdan tel de görüşsek daha iyi olur teşekkürler.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri