Keşfet

Metalİc Green Carpet Anemone

tugaybek

Yeni Üye
Ad Soyad
TUGAY
3,5 - 4 yıldır bende olan metalik renkteki anemonum satılıktır.Actıgı zaman yaklasık 25 - 30cm buyukluge ulasıyor.Gercekten cok parlak ve canlı rengi var.Almayı dusunen arkadasların metal halide yada t5 aydınlatması olması sarttır.Guclu akıntıdan hoslanır.Ayda 2 defa karides yada kalamarla beslenebilir.Fazla gezinmeyi sevmez genelde benim akvaryumumda tabanda konuslanmıstır.Tel:0533 276 41 97

Fiyatı:150 ytl

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kerem beye satılmıstır,ilan kilitlenebilir.

Ilanin icerigi icin sizi tebrik ederim.

Bahadır bey tesekkurler ama bazen yanlıs anlasılmalarda olmuyor degil.Bazıları kendini begenmis gibi dusunsede ben sattıgım canlıların en kotu benim sartlarımda akvaryumlara sahip olmasını istiyorum ki ,bu canlılar hayatta kalmayı basarabilsin.Bu gune kadar sattıgım canlıları kime sattıysam, telefonda konusup yeterli bilgiyi aldıktan sonra satısı gerceklestirilmistir.Bazı arkadaslarımdan ozur diliyorum 'bu canlı sizin akvaryumunuzda olmaz' dedigim icin.Bence ticaretten daha cok sattıgımız canlının hayatını surdurebilmesi onemli.Biz bu hobiyi uygulayan kisiler olarak bunlara birazda olsa dikkat etmemiz gerektigini dusunuyorum.

Saygılarımla.

Duyarliliginiz dikkat cekecektir kolay gelsin.

Bende size katılıyorum;herkes güzele sahip olmak ister,fakat bunlarında bir can taşıdığını unutmamak ve bu konuda egoıst olmamak gerekiyor.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri