Keşfet

Metalic Green Mushroom - Umbrella Leather - Pavona

PeGaSuS@01

Yeni Üye
Ad Soyad
Arda Atan
25 kafa Metalic Green Mushroom: 110 TL

Canlının kendi fotosudur. Yer darlığından dolayı satılıktır.

Umbrella Leather Coral : 110 TL

Canlının kendi Fotoğrafıdır. Açdığında 25 cm büyüklüğündedir. Suyum çok temiz olduğu için aşırı yemleme yapmak zorunda kalıyorum sağlıklı bakabilmek için bu yüzden satılıktır.

Pavona(pembe mor arası): 50 TL

Aktinik ışık altında çekilmiş kendi fotoğrafıdır. Aşşağıdaki canlıdan(tüm ışıklar açık iken) böldüğüm parçadır.

Canlılar nerede acaba

Pavona(pembe mor arası): 50 TL

Almak isterim. Istanbula kargo yapabilme imkanınız varmı?

saygılar.

Canlılar nerede acaba
Selamlar Ufuk,

sanırım satan arkadasımız Ankaradan. ben Pavonayı almak isterim ve sizde diger canlılardan talipseniz beraber kargo yaptırabiliriz (tabii arkadasımız Istanbula kargo yaparsa).

saygılar

deniz.

Uygun şekilde kargo yapabilirim. Bu arada Ankaradayım.

Saygılar.

Canlı sizindir deniz bey.

Pavona fraglanırken yanlışlıkla 4 e ayrıldı bir parçasını ben aldım diğer parçalarıda satıyorum :(

Güncel olan pavonalar

1 no 70 Lira

Ekli dosyayı görüntüle 10566

2 no 60 Lira

5737.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
1 nolu pavona satıldı

Diğerleri güncel

2 nolu Pavona rezerve

Leather 110 TL

Mushroom
100 TL

sayın Arda kardeşime aldıgım canlının saglıklı olmasının yanısıra yapmıs oldugu paketlemeden dolayı icten tesekkurlerimi iletmek isterim.

ozellikle canlıyı naylon posete koyması, sonrası ıslak elyaf keseye yerlestirmesi ve bunuda plastik bir kavanoza koyması ve ayrıca bu kavanozuda kafa motoru kutusuna koyup onuda ayrı bir karton kutuya koyması ve her iki kutuyuda bantlaması sonucu muhteşem bir paketleme olmus.

akvaryum bilgisi aşikar olan arkadısımın paketleme konusunda başarısı ve uzmanlıgı takdire şayandır.

tekrar teşekkür eder, titizliğinden dolayı kutlarım.

sevgi ve saygılar

Deniz.

Teşekkür ederim Deniz bey geri bildiriminiz için.

Pavonaların hepsi satıldı diğerleri güncel

Moderatör tarafında düzenlendi:
Leather: 100 TL

19957.jpg

Mushroom: 90 TL

20015.jpg

Tüm canlılar satılmıştır.

canlılar için teşekkür ederim arda bey. şimdi sabırsızlık ile leatherin açmasını bekliyorum.

bu arada tavsiye etmiş olduğunuz şaşmazdaki akvaryumu ziyaret ettim. çok güzel bir yer ve çok canlı var dayanamayıp bir blue tang ve bir yellow tang aldım umarım sistem kaldırır :) )

Konu görüntüleyen kullanıcılar