Keşfet

Metalik Yeşil Star Polyp

ek7157

Yeni Üye
Ad Soyad
Ekrem KOÇAK
Arkadaşlar nanomdaki Star polypim aldı başını gitti onlarca frag çıkarmama rağmen banamısın demiyor , feci şekilde üremeye meyilli :) frag alan arkadaşlar tankımı istila etti diye şikayet etmesinler lütfen :)

Yaklaşık 12-13 fraglık metalik renk star polyp var arkadaşlar , frag ebatlarını mümkün olduğunca büyük tutmaya çalışıcam ortalama 5cm*3cm/5cm gibi frag adeti 25tl dir. İsteyen arkadaşlarıma frag taşı ile , istemeyene frag taşı olamadan da verebilirim

Herkesin tankında olması gereken bir canlı , aşağıda canlının ana kolonisinin resmidir , temsili foto değil canlının kendi resmidir ;

1 adet nıkeI nickli arkadaşa ayrılmıştır.

mac - 1 frag

Batuhanisik - 2 frag

erhan82 - 1 frag

ayrılmıştır

martin - 2 frag

aslanbaş - 1 frag

icecobra - 1 frag ayrılmıştır

son kalan 2 frag vardır

Birini de bana ayırırsanız sevinirim.

Hala varsa bir fragda ben istiyorum.

Birini de bana ayırırsanız sevinirim.

Hala varsa bir fragda ben istiyorum.

fraglarınızı hazırladığımda bilgi veririm arkadaşlar .

tkarasu - 1 frag

haluk - 1 frag ayrılmıştır

şimdilik bukadar , vazgeçen veya fazladan frag çıkarsa bilgi vericem

ilgi gösteren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim , çok güzel bir canlı aldınız .Güle güle büyütün bol bol fraglar çıkarın inşallah :)

Ekrem 1 fragta bana ayır. :)

saol, öyle bir star polyp varki sende şimdi çıkmasa bile 1-2 hafta sonra büyür yine. Maşallah

saol, öyle bir star polyp varki sende şimdi çıkmasa bile 1-2 hafta sonra büyür yine. Maşallah

abi sorma xeniaları kesip kesip çöpe atıyordum , aynı muameleyi star polype de yapma derecesine gelmiştim artık :)

ben size Ö.m bahsettiğim gibi bir frag istiyorum

teşekkürler

ben size Ö.m bahsettiğim gibi bir frag istiyorumteşekkürler
batuhan bey ve diğer star polyp ayırdığım arkadaşlar fraglarınız hazır canlılar biraz kendilerini toplasınlar yarın akşam üzeri teslim alabilirsiniz

Elinizde hala mevcutmu eğer varsa ben de istiyorum

elinizde frag kaldı mı?

arkadaşlar canlıdan 10 adet frag taşsız mevcuttur fiyat aynıdır

5 adet kalmıştır

Konu görüntüleyen kullanıcılar