Keşfet

Miami Hurricane Zoanthid.

FoMP

Yeni Üye
Ad Soyad
burak
Merhaba Arkadaşlar,

bluebird bey'in getirtmiş olduğu zoa'lardan 10 kafalık "Miami Hurricane Zoanthid" in 5 kafası satılıktır - taşıyla beraber...

Aldığım fiyattan satıyorum: 45 YTL (5 x 9 YTL)
default_tongue%20(1).gif

http://www.resifbolgesi.com/forum/index.php?showtopic=4831

NOT 1 : canlı resimdeki gibi değil, bunun sebebi belki? benim ışığımdır - bilemiyorum. ancak, yanar dönerli farklı bi rengi var... :lol:

bilginize.

NOT 2 : çok fantazmagoryik bir polip ve/veya mantar çeşidiyle de takas edilebilir..!! :D

Niçin satmak istediğinizi söylermisiniz?

ö.m attım

elimde kahverengi ortası turuncu zoonthid lerden var,

bir kısmını fraglarız istersen , bu canlı ne renk tam olarak ?

Merhaba Arkadaşlar,

bluebird bey'in getirtmiş olduğu zoa'lardan 10 kafalık "Miami Hurricane Zoanthid" in 5 kafası satılıktır - taşıyla beraber...

Aldığım fiyattan satıyorum: 45 YTL (5 x 9 YTL)
default_tongue%20(1).gif

http://www.resifbolgesi.com/forum/index.php?showtopic=4831

NOT 1 : canlı resimdeki gibi değil, bunun sebebi belki? benim ışığımdır - bilemiyorum. ancak, yanar dönerli farklı bi rengi var... :lol:

bilginize.

NOT 2 : çok fantazmagoryik bir polip ve/veya mantar çeşidiyle de takas edilebilir..!! :D
özelden yazıyorum ama kilitli galiba :S

ÖM atabilirsiniz arkadaşlar - kusura bakmayın :)

merhaba Burak bey..siz aldığınız ürünleri bildiğim kadarıyla Selimin evine giderek ve görerek aldınız..ve üzerinden 4-5 gün geçti..şimdi burda renkler resimdeki gibi değil derseniz farklı birşeyi size vermiş gibi oluyorum ama alakası yok..yani siz selimin akvaryumunda zoanthidleri gördünüz ve aldınız..öyle değilmi..

Elvan bey sizin aydınlatmanız nasıl?Anladığım kadarıyla genel de zoanthid çeşitleri var akvaryumunuzda ve ekstra ne çeşit katkılar kullanıyorsunuz.Selamlar.

merhaba Metin bey,

kusura bakmayın - ortada bi yanlış anlaşılma oldu sanırım...

ben kou ile ilgili herhangibir memnuniyetsizlik berlirtmedim ki ?! :)

fakat, 2 numara resimdeki gibi 1e1 değil bence - bakın altını çizerek bir daha söylüyorum:

KÖTÜ DEĞİL - BENCE ÇOK GÜZEL..!! :D

bu açıklamayı koymam tek bir sebeptendir.. (yaklaşık 1,5 senedir bu forumdayım ve böylesi komik sebeplerden dolayı çamura yatan ve huysuzluk eden o kadar kişi gördüm ki - inanamazsınız...)

ancak satışa koyduğum 5 adedi alacak arkadaş, ilgili resimdekinden (1e1 aynısı) istiyordu - bu durum üzerine de almaktan vazgeçti...

ben de satışa koydum.

ÜZERİNİZE ALINMANIZA ÜZÜLDÜM.

NOT: ÖZELLİKLE DE IŞIK VS. SEBEPTEN DOLAYI BÖYLE BİR DURUMUN SÖZKONUSU OLACAĞINI DA BELİRTTİM.

FAKAT KİMSE DE KUSURA BAKMASIN:

ELİMDE HANGİ CANLI VARSA ONU SATMAK DA BENİM PRENSİBİM, ALDIĞIMDA ÇOK GÜZEL RENKLİ OLSA DA, BENİM AKVARYUMUMDAKİ SON HALİNE İSYTİNADEN SATIŞA ÇIKARTIRIM BİR CANLIYI...

SON BİR KEZ DAHA TEKRARLIYORUM: METİN BEY'DEN, İLGİLİ YANLIŞ ANLAŞILMA ADINA ÖZÜR DİLERİM... HERHANGİBİR KÖTÜLEME, ARTNİYET, VS YOKTUR KONU İLE İLGİLİ...

SELAM ETTİM BOLCANA.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu arada, canlı rezerve edilmiştir :) teşekkürler.

Elvan bey sizin aydınlatmanız nasıl?Anladığım kadarıyla genel de zoanthid çeşitleri var akvaryumunuzda ve ekstra ne çeşit katkılar kullanıyorsunuz.Selamlar.
3 x 150W mh

8x54W t5

Yanlış anlamışsınız :) Genel olarak LPS ağırlıklı tankım.Ancak, zoalara ayrı bir düşkünlüğüm var..Aslında pek bir katkı kullanmıyorum.Çok ender, önerilenden çok daha az miktarda QFI Element dozluyorum..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Teşekkürler.

Genelde Zoanthid ve polyp resimlerinizi görüyorum forumda.Selamlar.

Benim resmini çektiğim "red thunder" şeklinde geçenler, pardon..

Yanlış anlaşılmasın,resimleriniz ve canlılar çok güzel. :) Zaten benimde şu sıralar ilgim zoalara doğru kaymaya başladı.Aydınlatmanızı merakımın sebebide budur zaten.

DÜZELTME:

Merhaba arkadaşlar,

Bir takım lakırdılar dönmüş olsa da buradan şunu belirtmemde fayda var... Bildiğim, fakat bilmeme rağmen ilgili konuda ıskalamış olduğum bir durum sözkonusu :D :

Aldığım polyp'ler yavaş yavar orjinal renklerine kavuşmaya başladı. Haber edeyim dedim...

(tamam kardeşim, unutkanlık işte... :lol: n'apiyim ?! )

Konu görüntüleyen kullanıcılar