Keşfet

Min. 40Kg Çalışan Sistemden (Polyp Vb. Kaplı) Canlı Kaya + 3 Balık + 1 Bubble Anemon

kar_delen6

Yeni Üye
Ad Soyad
Eser
Merhaba;

SPS ağırlıklı yeni canlılar, yeni dekor vb. ile yeni kurulum yapacağım için balık ve diğer canlılarımın çoğunu başka bir ilandan satmıştım belki görmüşsünüzdür. Kayaları da verip seramik kaya vb. ile kurulum yapmaya karar verdiğimden min. 40kg olan (25kg + 15kg 2 defa kaya alımı yaptım akvaryumcudan tartarak) ve üstleri pespembe Corallin Alg kaplı, senelerdir benimle aktarım yaptığım 3 akvaryumuma canlı olarak girip çıkmış kayalar satılıktır. 

Kayaların 3 tane büyük olanlarının üstünde min. 200-300 adet olduğunu tahmin ettiğim kızılımsı, yeşil tonları, morumsu ve bakır sarısı Zoa ve Polyp türleri, Tüp Kurdu, Mushroom vb. canlılar vardır. 100cm civarları tank kuran gelsin hepsini alsın, bir varil vb. içine kayalarla su koyalım gidip akvaryumuna eklesin, 1-2 gün sonra da canlı girmeye başlasın. Kayalarda Pod, Mysis Shrimp vb. gibi bir sürü börtü-böcek hazırdır, üstlerinde zararlı tek bir canlı yoktur. 1 tane Aiptasia gören kayaları komple ücretsiz alıp götürebilir.  

Teslimat Sabiha Gökçen Kurtköy tarafları veya denk getirebilirsek ortak noktadır. Balıkların tümünü tek kişi alırsa strafor kutu içinde Oksijen basılmış olarak otobüs ile gönderebilirim. Telefonum 0532 3667566.

SATILIKLAR:

min. 40kg canlı kaya ve üstündeki yüzlerce Polyp vb.          400 TL

L boy Sailfin Tang (1.5 senelik)                                            250 TL    (El kadar)

50cm Snowflake Müren (akvaryumdan atlama huyu yok)     250 TL   (Küçük balık ve karideslere vb. hiç dokunmaz, günde sadece 1 tane dondurulmuş karides yer)

Parmak kadar Humu Humu Picasso Trigger                         100 TL    (Mercanlara hiç vurmaz)

El kadar Yeşil Bubble Anemon                                              100 TL   (Kendi yavrumdur, annesinden 1 ay önce bölündü)

Aşağıda ilk 2 video mavi ve beyaz ışıkta çekilmiş kalan balıkların videosu. Son 2 tanesi de gece baskın yapıp Pod ve Mysis Shrimp' leri çekmeye çalıştığım video.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kayalar Konya yolcusu :)

Oturmus eski balik isteyen biri şu baliklari acilen alsin lütfen de akvaryumu bozup yeni kuruluma geceyim...

.

Tüm balıklar, kayalar, kum vb. komple Konya' ya Fatih Abi' ye gidiyor İnşallah ve yeni canlılarla yeni kuruluma merhaba diyorum ben de. Güle güle büyüt Fatih Abi...

İLAN KAPANMIŞTIR

salfıng tang humum humu bıde zeki müren saılıktır almak ısteyen bana muracaaat etsınnn :)

Fatih Abi ben yeni akvaryumuma hemen geçeyim diye her şeyi komple aldı sağolsun. Artık balıkları kime nasıl verir bilemem, bu balıkların değerini bilecek biri vardır illa ki Konya' da (Karaman)...

Selamlar

Hayırlı olsun Eser bey Fatih abi toptan işi sever İç Anadolunun tek deniz akvaryumucusu :) :) Fatih abi itiraf et kaç tane savunmasız insanı bulaştırdın bu tuzlu suya :)

kardes falla ben onları bulmuyom onlar benı buluyor :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri