Keşfet

Minik Deniz Yıldızı

onours

Yeni Üye
Ad Soyad
onur
doymak bilmeyen ve habire bana parayla yıldız aldırtıp fenalık veren harlequin için

milletin tankında sebil sebil çıkan ama bende yukarıdaki sebepten bi türlü çoğalamayan zavallı minik minik zararlı yada zarasız deniz yıldızlardından 20-30 tane arıyorum

toplu halde hediye edene toplu halde teşekkür edicem :rolleyes:

yok satarım diosanız: 50 tanesine fiyat teklifine açığım.

doymak bilmeyen ve habire bana parayla yıldız aldırtıp fenalık veren harlequin içinmilletin tankında sebil sebil çıkan ama bende yukarıdaki sebepten bi türlü çoğalamayan zavallı minik minik zararlı yada zarasız deniz yıldızlardından 20-30 tane arıyorum

toplu halde hediye edene toplu halde teşekkür edicem :rolleyes:

yok satarım diosanız: 50 tanesine fiyat teklifine açığım.
Hayırlı bayramlar

benim akvaryumda coralin alg lerle beslenen minik deniz yıldızılarından sanıyorum bi 20 tane var. ama onları nasıl çıkarırım bilemiyorum. mavimsi ve pembemsi olmak üzere iki tür var. Aslında coralin yedikleri için pek hoşlaşmıyorum kendileriyle. Hatta bir ara birinden ödünç harlequin isteyecektim silip süpürsün diye. Ben e5 göztepe köprüsünün üst kısımdan esatpaşa mahallesinde oturuyorum. yıldızları vermek isterim ama nasıl olur bilemiyorum isterseniz tel ile bir görüşelim. 0533 511 42 50 Mehmet.

şimdiden saol karşıya yolum düşer düşmez arıcam

bu arada avrupa tarafında oturan ve bu dertten kurtulmak isteyenler için :) hala günceeeeeeellll

Selamlar onur bey son 10 gün içinde saymadım ama 50-60 arasında atmışımdır.Hala görüyorum kayalarda.İstediğiniz zaman haber verin toplayabildiğim kadar toplarım.Yada müsait olduğunuzda getirin yıldızları temizlesin öyle alın. :)Bayrampaşa tarfındayım.

Konu görüntüleyen kullanıcılar