Keşfet

(mısır ) sharm el sheikh planları

gokhanguull

Aktif Üye
Ad Soyad
Gökhan
selam arkadaşlar ekim gibi mısıra sharm el sheikh e  hem tatil amaçlı hem de resifleri oradaki canlıları görmek adına tatile gideceğim.

Dönerken yanım da bir balık veya ufacık bir mercan bile dönmezsem içim kan ağlar :D  

mercan kesinlikle yasakmış ama el valizinde yanımızda balık getiriliyormuş diye duydum bilgisi olan var mı prosadür hakkında 

Daha önceki konularda bahsi geçmişti

Küçük balıklar olabilir belki ama büyük balık zor olur

Çok hızlı olmanız gerekli.

Basılacak hava ve suyu katarsak 1 bavula 3-4 tane ancak sığar gibi

Nereye ,ne kadara gidiyorsun?

bir tanede olsa getirmem gerek :D  tam belli değil ama ekim de sharm el sheikh  800 900 tl filan ucak fiyatları 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mısırdan bırakın canlı getirmeyi, ölü mercan iskeleti hatta bir şişe deniz suyu bile çıkaramazsınız, kesinlikle yasak. Gizli saklı da olmaz, hava limanında tüm bavullar eksiksiz açılıyor, göz altına alınırsınız başınıza büyük bela olur bilginize... 1500 TL daha harcarım derseniz, endonezyaya gidin, mercan çiftliklerinden kendiniz süpermarkette seçer gibi seçin, paketletin, dönüş uçağına koyun getirin. Kişi başı 10 adet canlı getirmek serbest. Aşağı yukarı 300 Tl lik bir balığı, 10 dolara alırsınız ;)  

Mısırdan bırakın canlı getirmeyi, ölü mercan iskeleti hatta bir şişe deniz suyu bile çıkaramazsınız, kesinlikle yasak. Gizli saklı da olmaz, hava limanında tüm bavullar eksiksiz açılıyor, göz altına alınırsınız başınıza büyük bela olur bilginize... 1500 TL daha harcarım derseniz, endonezyaya gidin, mercan çiftliklerinden kendiniz süpermarkette seçer gibi seçin, paketletin, dönüş uçağına koyun getirin. Kişi başı 10 adet canlı getirmek serbest. Aşağı yukarı 300 Tl lik bir balığı, 10 dolara alırsınız ;)  
o zaman mısırı iptal ediyorum gidip te boş gelirsem geceleri yatamam :)   amacım denizden kendim yakalamaktı kendi vahşi yaşamın da bir sohal tang mesela getirmekti :)  

Dostum arkadaş yazmış zaten, Ölü mercan iskeletini hanımın makyaj çantasında zor soktum çantayı aradılar o heycanı yaşamanı istemem.
Cezası ne onu bile bilmiyorduk bir cesaret yaptıkta sen yapma derim

Dostum arkadaş yazmış zaten, Ölü mercan iskeletini hanımın makyaj çantasında zor soktum çantayı aradılar o heycanı yaşamanı istemem.
Cezası ne onu bile bilmiyorduk bir cesaret yaptıkta sen yapma derim
Aynen öyleymiş vazgeçtim zaten endonezya veya malezya ya gidicem :)  

Konu görüntüleyen kullanıcılar