Keşfet

Moorish Idol Arıyoum...

RAZİEL

Yasaklı
Ad Soyad
METİN ÖZTÜRK
Moorish Idol arıyoum...

kimsede yokmu acaba?

bendek yeme alıştı

yanına bir tane daha almak istiyorum

Yeme alışması iyiye işaret. Neler yiyor şu kendisi? Tabi ki olumsuz düşünmek değil niyetim ancak bu hayvanlar yem yemelerine rağmen zayıflayıp ölebiliyorlar. İkinciden önce mevcut olanın durumunu netleştirin, nasıl olsa bir başka partiden bir tane daha edinirsiniz ve o zaman elinizdeki moorish ikinciye yol göstererek yem yemesini kolaylaştrır tabi ki herhangi bir sebepten onu dışlamaz ise. Bu hayvanlar çoğul yaşama alışıklar ancak bazen anlaşamamaları da söz konusu olabiliyor. Osman abininkiler anlaşamamıştı mesela.

Moorish idol kuçük ağızlı ama büyük mideli bir balıktır. gün içinde sık sık ve çeşitli yemlerle beslenmesi gerekiyor. Diğer türlü zayıflıyor. Bu da sisteme ciddi bir yük getiriyor. Kuvvetli bir PSiniz yoksa , 2. yi almadan önce bir süre su değerlerini takip edip nitratın hangi seviyede sabitlendiğine bakmanız iyi olabilir.

Korayın da söylediği gibi ben 2.yi de yeme alıştırmıştım ama balıklar sürekli kavga etmeye başlayınca , sonradan aldıgımı başka bir arkadaşıma vermek durumunda kaldım.

MERHABALAR

Şu an karides ve midye le besliyorum bazende kuru yem veiyorum

keyfi yerinde gezinip duruyor fakat akvaryumum 240 lt ufak gelebilir ...

sisteme yük getiriyor gerçekten ama onun yanında 2 yellow goby, 2 percula,1 bıcolor goby,1 purple goby,1 tane pixy goby,1 tanede neon goby ...........

:)

Konu görüntüleyen kullanıcılar