Keşfet

Moorish Idol - Majestik Angel-blue Lipstick Angel- Coral Beauty Angel

nurionem

Yeni Üye
Ad Soyad
nuri
1-Yaklaşık 5 aydır akvaryumumda olan ve her türlü kuru yemi alan, nori yiyen moorish idol.

10 cm büyüklüğünde

250 TL

2-Her türlü yemi alan, benim akvaryumumda olduğu sürece hiç bir mercanıma dokunmayan 10 cm den büyük majestik angel.

250 TL

3-Her türlü yemi alan, akvaryumumda olduğu sürece mercanlara dokunduğunu görmediğim, blue lipstick angel

100-TL

4- Coral beauty angel

100-TL

5- Blue tang XL 150 TL

6- Sailfing tang L 150 TL

7- 3 adet Yellow tang 300 TL (tane 100 TL)

Her ikisinin de aynı anda resimleri:

Yer İstanbul Ataşehir, Teslimat elden. 0 533 306 38 38

nurionem' Alıntı:
Fatih Bey,

Tüm sistemi satacağım, hobiyi bırakacağım için maalesef takas düşünmüyorum. Fotoğraflarda görülen canlıların tamamı aslında satılık ama henüz bir liste yapamadım. Canlı kayalar, mercanlar, balıklar...

Canlıların tamamı satıldıktan sonra malzemeleri de satacağım...

Çok hoş bir tank. Keşke bırakmasaymışsınız.

evet gerçekten güzel bir akvaryum birebir görmüş biri olarak söylüyorum

Nuri Bey umarım fikrinizi değiştirirsiniz bir çok kişi akvaryumu bu şekle getirmek için

çok uğraş veriyor oturmuş ve sorunsuz bir akvaryum sağlıklı canlılar elbetteki son karar sizin

yinede bir kez daha düşünmenizde fayda var zaten herkesinde söylediği gibi tuzlu su sanırım

bağımlılık yapan bir hobi :) sonra en baştan başlamak zorunda kalabilirsiniz

evet gerçekten güzel bir akvaryum birebir görmüş biri olarak söylüyorum Nuri Bey umarım fikrinizi değiştirirsiniz bir çok kişi akvaryumu bu şekle getirmek için

çok uğraş veriyor oturmuş ve sorunsuz bir akvaryum sağlıklı canlılar elbetteki son karar sizin

yinede bir kez daha düşünmenizde fayda var zaten herkesinde söylediği gibi tuzlu su sanırım

bağımlılık yapan bir hobi :) sonra en baştan başlamak zorunda kalabilirsiniz
Ercan Bey teşekkür ederim güzel düşünceleniriz için ...Şimdilik bir kaç yıl dinleneceğim diyebiliriz. TAmamen bırakabileceğimi ben de sanmıyorum ama dediğim gibi ara vermek zorunlu hale geldi.

Bu arada moorish idol cumartesiye kadar rezerve edilmiştir.

Ercan Bey teşekkür ederim güzel düşünceleniriz için ...Şimdilik bir kaç yıl dinleneceğim diyebiliriz. TAmamen bırakabileceğimi ben de sanmıyorum ama dediğim gibi ara vermek zorunlu hale geldi. Bu arada moorish idol cumartesiye kadar rezerve edilmiştir.
Balıklar verilmiştir, satış iptal...

Konu görüntüleyen kullanıcılar