Keşfet

Moorish İdol

aqua_boy

Yeni Üye
Ad Soyad
Cenk
İstanbuldan elden teslim Moorish İdol . Balığı cumartesi günü aldım ama tankım küçük geldi ve bi türlü alışamadı balığada ısınamadım . Aldığım fiyattan veriyorum . Fiyat 150 tl . Takas teklifleri düşünülür . Akvaryumcuda marul ve kuru granül yem yedi ama tankımda sadece midye yedirebildim . Küçüklerden kuru yem kalmıyor . İstanbul içinden elden teslim yapabilirim .

Bu arada boyu 15 cm kadar ve bayağı yüksek uzun üst yüzgeçi mevcut

Cenk inşallh bu sana ders olur gaza gelip araştırmadan balık almazsın :)

İstanbuldan elden teslim Moorish İdol . Balığı cumartesi günü aldım ama tankım küçük geldi ve bi türlü alışamadı balığada ısınamadım . Aldığım fiyattan veriyorum . Fiyat 150 tl . Takas teklifleri düşünülür . Akvaryumcuda marul ve kuru granül yem yedi ama tankımda sadece midye yedirebildim . Küçüklerden kuru yem kalmıyor . İstanbul içinden elden teslim yapabilirim .
Bende çok severim Moorish idol u fakat yem çok zor alırlar diye okumuştum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yem alsa bile zoanthus sevenlerin almaması gereken bir tür :) Eninde sonunda tadına bakar

Akvaryumcuda cama cam tankta dibe düşen yemleri gayet güzel şekilde tak tak tak götürüyordu ama tankımda dibe yem düşüremediğim için hiç almadı zaten daha cumartesi geldi . Ama midye gayet güzel yemekte .

Bu da resmi . Yanındaki chelmon 10 cm ordan boyunu kestirebilirsiniz ...

Güzelmiş...

maaşallah.. nazar değmesin...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Maaşallah çok güzel.

Teşekkürler ...

Günceldir ...

Balık çarşamba gününe kadar rezerv edilmiştir ...

Satılmıştır

Konu görüntüleyen kullanıcılar