Keşfet

Moorish Idol

Maaşallah-Maaşallah...

Allah nazarlardan saklasın!!!

Buraya satılık ilanlar kısmına resim koydun bir çok talipli çıkar şimdi :D :D

Mükemmel bir canlı,gerçekten çok güzel...

Maaşallah-Maaşallah...

Allah nazarlardan saklasın!!!

Buraya satılık ilanlar kısmına resim koydun bir çok talipli çıkar şimdi :D :D

Mükemmel bir canlı,gerçekten çok güzel...
abi zaten koydum maalesef

:)

umarım satan arkadaş kızmamıştır

Erdem beyle annaştığımız halde c.tesi beni aradı ve bana satmaktan vazgeçtiğini söyledi sebebide balığın eski sahibi sevgili Osmanın engeline takımlasıymış,Osman bey bana satmasını istemiyormuş.ama benim bildiğim bir insan kendi malını satmak için diğer insanlardan izin almamalıdır balığın eski sahibi olsabile.birileri bu olaydan hoşnut olduğundan eminim.

Neyse yeni sahibine hayırlı olsun

Davut Bey ben balığı verirken "Satacak olursan balık benimdir" dedim ve "tamam" cevabını almıştım , arkadaş bunu atlamış ilan vermiş . Sizle yüz yüze görüşmüş insanlarız ve bir problemim olamaz .Bu yazdıgınız mesaja çok şaşırdım ve hiç yakıştıramadım.Ben kime satıldıgıyla ilgilenmemiştim. Başka birisi talip olmuş olsaydı da birşey değişmeyecekti ben aynı tepkiyi verirdim. Neyse sizi de tanımış oldum böylece.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Konu uzamasını hiç istemiyorum Forumda tartışmayı hiç sevmem.güle güle büyütün.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Balık ilana konduktan sonra okadar övülüp reklamı yapıldıktan sonra vazgeçilmesi hoş degil.Kişisel sorunlar artık foruma yansıtılmamalı diye düşünüyorum böyle şeyler gelişmekte olan foruma gittikçe zarar veriyor.Ama sonucta bu bir canlı kırılmaya üzülmeye gerek yok bugün olmaz yarın olur yine bulunur.İyi aksamlar herkese selamlar.

Konu görüntüleyen kullanıcılar