Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mürenlerin birçok farklı türü var. Akvaryumunuz hakkında (hacim, ekipman, canlılar) ve düşündüğünüz müren türü hakkında bilgi verebilirseniz daha yardımcı olabiliriz.
Bende snowflake muren aldim ama pisman oldum biraz acikcasi. Oyle butun gun kayanin altinda yatiyo, gostermiyo bile kendini ilk 3 gun karidesle besledim, ama bi haftadir yemiyor neden bende anlamadim. Satarken de muhtemelen zararina giden bir canli
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende snowflake muren aldim ama pisman oldum biraz acikcasi. Oyle butun gun kayanin altinda yatiyo, gostermiyo bile kendini ilk 3 gun karidesle besledim, ama bi haftadir yemiyor neden bende anlamadim. Satarken de muhtemelen zararina giden bir canli
Esesanda bayılır karıdese bende de vardı karıdesn kokusnu aldmı dırek gelırdı
Bırkere arkadakı tatlısu tankına dusmustu cok skur kurtatdm sonrada bıdaha yüzeye yaklaşmadı esasnda cok zevklı beslemesı ama yetrlı kaya ve tank olmalı ıyıde besledmı kımseye zarar yok hatta yellow ona kuyruk atmaya calışıyordu
Esesanda bayılır karıdese bende de vardı karıdesn kokusnu aldmı dırek gelırdı
Bırkere arkadakı tatlısu tankına dusmustu cok skur kurtatdm sonrada bıdaha yüzeye yaklaşmadı esasnda cok zevklı beslemesı ama yetrlı kaya ve tank olmalı ıyıde besledmı kımseye zarar yok hatta yellow ona kuyruk atmaya calışıyordu