Keşfet

Müren hakkında düşünceleriniz nelerdir

Tarıkdönmez

Yeni Üye
Ad Soyad
Ahmet
Müren almayı düşünüyorum daha sonra satmasında sorun yaşar mıyım yada balıkları rahatsız eder mi

Sorun yaşanması durumunda aldığınız yere geri verebilecekseniz tercih edebilirsiniz.

Fakat daha sonra kendiniz ilanlarla satmaya çalışırsanız Ne kadar alınır bilemiyorum. Besleyen alan satanlar vardır sanırsam :)  

Araştırın öyle alın derim canlıya da yazık olmasın ordan oraya. Satılmasına herzaman satılır.

Mürenlerin birçok farklı türü var. Akvaryumunuz hakkında (hacim, ekipman, canlılar) ve düşündüğünüz müren türü hakkında bilgi verebilirseniz daha yardımcı olabiliriz.

Zebra müren düşünüyorum akvaryum 1 mt ve karidese zarar verir mi sonrasında satmaya kalksam sorun yaşar mıyım  ?

Bende snowflake muren aldim ama pisman oldum biraz acikcasi. Oyle butun gun kayanin altinda yatiyo, gostermiyo bile kendini :) ilk 3 gun karidesle besledim, ama bi haftadir yemiyor neden bende anlamadim. Satarken de muhtemelen zararina giden bir canli

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende snowflake muren aldim ama pisman oldum biraz acikcasi. Oyle butun gun kayanin altinda yatiyo, gostermiyo bile kendini :) ilk 3 gun karidesle besledim, ama bi haftadir yemiyor neden bende anlamadim. Satarken de muhtemelen zararina giden bir canli

Ölü hamsi yada sardalya atmayı denediniz  yedigini duymuştum

Esesanda bayılır karıdese bende de vardı karıdesn kokusnu aldmı dırek gelırdı
Bırkere arkadakı tatlısu tankına dusmustu cok skur kurtatdm sonrada bıdaha yüzeye yaklaşmadı esasnda cok zevklı beslemesı ama yetrlı kaya ve tank olmalı ıyıde besledmı kımseye zarar yok hatta yellow ona kuyruk atmaya calışıyordu

Esesanda bayılır karıdese bende de vardı karıdesn kokusnu aldmı dırek gelırdı
Bırkere arkadakı tatlısu tankına dusmustu cok skur kurtatdm sonrada bıdaha yüzeye yaklaşmadı esasnda cok zevklı beslemesı ama yetrlı kaya ve tank olmalı ıyıde besledmı kımseye zarar yok hatta yellow ona kuyruk atmaya calışıyordu

Esesan nedir ilk defa duyuyorum

Yanlış yazılmış olamazmı

Bilseydk imla kurallarına göre cevap verilecegnı karışmazdk

Yanlış yazılmış olamazmı

Bilseydk imla kurallarına göre cevap verilecegnı karışmazdk

Ters konusucak birşey Yok ciddi anlamda bilmediğim için sormuştum ama ters anladınız

Konu görüntüleyen kullanıcılar